Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kokooja

SOL Palvelut Oulu

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. SOL Henkilöstöpalvelut Oy on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Etsimme asiakkaallemme Haukiputaalle

KOKOOJIA

tarkkuutta vaativiin elektroniikan koontatehtäviin. Pääset työskentelemään loistavaan tiimiin, jossa saat työkavereiksi sekä alan kokeneita ammattilaisia että uraansa aloittelevia tekijöitä.

Hakemamme henkilön täytyy kyetä tarkkaan, mikroskoopin alla tapahtuvaan työhön, eli olet näppäräsorminen tekijä. Olet motivoitunut ja ahkera tekemään töitä.

Sinulla ei tarvitse olla työkokemusta alalta, vaan saat työhön kattavan perehdytyksen. Työ on 3-vuorotyötä

Haastattelemme jo hakuaikana ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätä hakemuksesi jo tänään!

Lisätietoja antaa Janne Määttä 040 868 4796 / janne.maatta@sol.fi

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOL:ssa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.
WWW-osoitehttp://www.solhenkilostopalvelut.fi
YhteystiedotJanne Määttä 040 868 4796 / janne.maatta@sol.fi
Työpaikan osoiteKrouvintie 3, 90400 OULU
PalkkausTES
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy25.03.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://sol.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=10113
Ilmoitus jätetty15.03.2019
Ilmoitusnumero9890244

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

5 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin