Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kouluvahtimestari

SOL Palvelut Ylivieska

Toimintamme laajentuessa etsimme Ylivieskaan

Kouluvahtimestaria.

Toimipaikkana ovat kesällä 2021 valmistuvat Taanilan ja Kaisaniemen koulut.

Vahtimestarin tehtäviä ovat tilojen käyttäjäpalvelut sekä turvallisuuteen ja ympäristöön liittyvät tehtävät, joita ovat mm. yleisestä turvallisuudesta huolehtiminen sekä turvallisuutta tukevien teknisten järjestelmien käyttö ja opastus, oppimisympäristöjen välineiden ja laitteiden toimivuudesta ja käytön opastuksesta huolehtiminen, pienet tilojen ja laitteiden varustamis-, korjaus-, huolto- ja ylläpitotoimenpiteet, asiakaspalvelu-, neuvonta- ja opastustehtävät.

Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo. 8-16 välisenä aikana, mutta satunnaisesti työtä voi olla myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Edellytämme hyvää asiakaspalveluosaamista ja joustavuutta, hyviä ATK-taitoja sekä tietämystä kiinteistönhoidon, tekniikan tai turvallisuuden alalta. Hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa tarvitset päivittäisissä työtehtävissä.

Arvostamme iloista ja positiivista asennetta, alan koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta sekä hyviä organisointitaitoja. Perehdytämme valitun henkilön kuitenkin huolella tehtäviinsä.

Tehtävä ei edellytä vahtimestarilta vartijakorttia.

Haethan paikkaa täyttämällä sähköisen hakulomakkeemme. Aloitamme hakemusten läpikäymisen jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Sari Heikkilä, sari.heikkila@sol.fi
WWW-osoitehttp://www.sol.fi
YhteystiedotSari Heikkilä
Sari.Heikkila@sol.fi
Työpaikan osoiteYlivieska, 84100 YLIVIESKA
PalkkausKiinteistöpalvelualan työehtosopimus
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaHeinäkuussa 2021
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy24.05.2021 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ats.talentadore.com/apply/Kouluvahtimestari/ZQ21gD
Ilmoitus jätetty08.04.2021
Ilmoitusnumero10694221
Työnantajan viitered2

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin