Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyntipäällikkö

SOL Palvelut Helsinki

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on monipuolinen ja palveleva henkilöstöalan kumppani. Tarjoamme henkilöstövuokraus-, rekrytointi- ja alihankintapalveluja 18 toimiston voimin Helsingistä Rovaniemelle. Valttejamme ovat asiakaslähtöisyys, innovatiivinen tapa toimia ja vahva toimialaosaaminen logistiikassa, teollisuudessa ja rakentamisessa. SOL Henkilöstöpalvelujen liikevaihto oli n 48 milj. € vuonna 2019. Olemme osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista.

Haemme nyt myyntipäällikköä vahvistamaan Eteläisen Suomen tiimiämme

Myyntipäällikkönä vastaat uusasiakashankinnasta Uudellamaalla. Pääasiallinen tehtäväsi on henkilöstövuokraus-, rekrytointi- ja alihankintapalvelujemme myynti rakentamisen, teollisuuden ja logistiikan alan yrityksille. Luot aktiivisesti uusia kontakteja yrityspäättäjiin, hahmotat yritysasiakkaiden henkilöstötarpeet ja pystyt tarjoamaan niihin soveltuvia räätälöityjä ratkaisuja. Teet tiivistä yhteistyötä palvelupäällikön kanssa ja raportoit tehtävässäsi aluejohtajalle.

Toivomme sinulta itseohjautuvuutta, pitkäjänteistä työskentelyotetta ja aktiivista sekä tuloshakuista asennetta. Myynti on sinulle intohimo ja haluat aidosti ratkaista yrityksien resurssoinnin haasteita. Omaat näyttöä menestyksekkäästä myyntityöstä ja sinulla on koulutuksen tai työkokemuksen kautta toimialatuntemusta päätoimialoistamme rakennus, teollisuus ja logistiikka.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa perheyrityksessä. Meille on ominaista aktiivinen vuorovaikutus ja ihmisläheinen toiminta. Panostamme henkilöstömme kouluttamiseen ja sinulla on loistavat mahdollisuudet laajentaa osaamistasi myynnin ja henkilöstöpalvelujen alueilla.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 7.8.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Minna Tuira. 040 681 7120 (tiedusteluihin vastataan 10.7 saakka ja 3-7.8.2020)
WWW-osoitehttp://www.solhenkilostopalvelut.fi
YhteystiedotMinna Tuira
Aluejohtaja
minna.tuira@sol.fi
Työpaikan osoiteVanha Talvitie 19 A, 00580 HELSINKI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaElokuussa tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy07.08.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ats.talentadore.com/apply/Myyntip%C3%A4%C3%A4llikk%C3%B6/ZxnNXm
Ilmoitus jätetty30.06.2020
Ilmoitusnumero10388087
Työnantajan viite051O

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

14 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin