Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Palveluvastaavia kesätöihin Lapualle

SOL Palvelut Oy/Kauhava Lapua

Haemme aurinkoiseen joukkoomme kesätyöntekijöitä Lapualla sijaitseviin asiakaskohteisiimme.

Kesätyöt siivouspalveluilla sisältävät muun muassa toimisto, -tuotanto- ja ylläpitosiivouksista aina ikkunanpesuihin ja muihin perussiivouksiin. Työajat vaihtelevat aamuvuorosta iltaan, arkipäivistä viikonloppuun.

Olethan luonteeltasi oma-aloitteinen, asiakaspalveluhenkinen sekä ahkera. Arvostamme kokemusta siivoustyöstä, mutta asenne ratkaisee. Osa asiakaskohteistamme edellyttää riittävää suomen kielen taitoa, täysikäisyyttä ja nuhteettoman taustan.

Heräsikö sinulle kysymyksiä kesätyöpaikoista tai kenties meistä työnantajana? Lisätietoja sinulle antaa jaana.mustamaa(at)sol.fi.

Työhakemuksesi voit käydä jättämässä tämän linkin kautta:
https://sol.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=12863

SOL-kesätyötarinan pääset katsomaan tästä linkistä:
https://www.youtube.com/watch?v=FR0-rK9Fi3A&t=25s

Olemme tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni - kampanjassa, jonka tarkoituksena on edistää nuorten mahdollisuuksia hankkia työkokemusta ja oppia työelämän pelisääntöjä.

Meillä paiskitaan hommia yhdessä, mikä on muovannut meistä tiiviin yhteisön. Emme tee töitä toistemme puolesta, mutta autamme ja tuemme aina tarvittaessa toisiamme. Koemme ylpeyttä yhteisistä saavutuksistamme ja menestyksestämme. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme Sinulle monipuolisen kesätyöpaikan ja tärkeän roolin kehittyvässä ja kasvavassa palvelualan perheyrityksessä, sekä kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden työllistyä meille vakituiseksi kesäkauden jälkeen.
YhteystiedotJaana Mustamaa, jaana.mustamaa@sol.fi, p. 0407302849
Työpaikan osoite62100 LAPUA
Palkkaustes
Työn luonnekesätyö
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikaosapäivätyö
Työn kesto1 - 3 kk
Ilmoitus jätetty23.01.2020
Ilmoitusnumero10237496

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

35 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin