Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Siivooja

SOL Palvelut Oy, Oulu Kempele

Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme aktiivisen ja asiakaspalveluhenkisen palveluvastaavan siivoustyöhön asiakaskohteeseemme Kempeleeseen.

Työ on vakituinen ja kokoaikainen (37,5h/vko). Työvuorot sijoittuvat maanantaista lauantaihin työvuorolistan mukaisesti. Työtehtäviin kuuluu muun muassa tuotantotilojen, toimistotilojen sekä sosiaalitilojen siivousta.

Hakijoilta toivomme huolellista ja tarkkaa työn tekemistä, sitoutumista työhön, iloista ja reipasta asennetta. Olet luotettava, yhteistyökykyinen ja joustava sekä toimit luontevasti myös asiakaspalvelutilanteissa.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ylläpitosiivouksesta, mutta saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, asenteesi ratkaisee. Toivomme hakijoilta suomenkielen taitoa.

Haethan paikkaa tästä: https://sol.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=10901
Huomioithan, ettemme ota vastaan muuta kautta tulleita hakemuksia.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.
WWW-osoitehttp://www.sol.fi
YhteystiedotLisätietoa paikasta antaa palveluesimies Pirjo Kleemola, pirjo.kleemola(at)sol.fi tai puhelimitse 040-5857547
Työpaikan osoite90440 KEMPELE
PalkkausTES
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa15.07.2019
Työaikaosapäivätyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy15.07.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://sol.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=10901
Ilmoitus jätetty05.06.2019
Ilmoitusnumero9990509

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin