Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Siivooja

SOL Palvelut Oy, Oulu Kempele

Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme aktiivisen ja asiakaspalveluhenkisen palveluvastaavan päiväkotien päivittäiseen siivoustyöhön Kempeleelle. Tämä kohde sopii esimerkiksi opiskelijalle.

Työaika vaihtelee 5-8 h/vko. Työpäivät maanantaista perjantaihin 1,3h/pvä klo 17:00 alkaen ja viikonloppuisin 1,8h klo 10:45 alkaen. Työpäivät vaihtelevat työvuorolistan mukaan ja vakituinen. Työtehtävänä on asiakaspalvelua ja monipuolista ylläpito- ja perussiivousta, astioiden tiskaus koneellisesti, ruuan ja ruokailuvälineiden keräystä kärryihin. Työkohteessa työskennellään itsenäisesti tai tiiminä. Olethan nopea, työ alkaa mahdollisimman pian. Palkkaus on Tes.n mukainen.

Hakijoilta toivomme huolellista ja tarkkaa työn tekemistä, sitoutumista työhön, iloista ja reipasta asennetta. Olet luotettava, yhteistyökykyinen ja joustava sekä toimit luontevasti myös asiakaspalvelutilanteissa. Aikaisempaa työkokemus siivousalalta katsotaan sinulle eduksi, mutta toki saat myös kattavan perehdytyksen työtehtäviisi. Tehtävä sisältää vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita, joten toivomme riittävää suomen kielen taitoa. Tehtävä edellyttää nuhteetonta taustaa, ja ennen työn alkua, henkilön pitää toimittaa rikosrekisteriote lasten kohdistuvasta taustastaan (rikosrekisteriote 504/2002).

Haethan paikkaa nettisivuiltamme https://sol.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=10903
Emme ota vastaan sähköpostihakemuksia.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme myös pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.
WWW-osoitehttp://www.sol.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Johanna Jukola, johanna.jukola(at)sol.fi.
Työpaikan osoite90440 KEMPELE
PalkkausTES
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikaosapäivätyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy20.07.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://sol.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=10903
Ilmoitus jätetty05.06.2019
Ilmoitusnumero9991092

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

20 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin