Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Siivooja

SOL Palvelut Oy, Oulu Raahe

Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme aktiivista ja asiakaspalveluhenkistä palveluvastaavaa siivoustyöhön viikonloppu vuoroihin asiakaskohteeseemme Raaheen. Työ on vakituinen ja osa-aikainen. Työajat sijoittuvat lauantaista sunnuntaille, 2h/pv. Työ voi tehdä klo 12 jälkeen. Mahdollisuus lisätunteihin Raahen ja Pyhäjoen alueella.

Olethan avoin, reipas ja iloinen asiakaspalvelija joka omaa hyvät tiimityöskentelytaidot ja kestää vaihtelevatkin olosuhteet. Kokemus siivoustyöstä on suotavaa, mutta annamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään. Toivomme riittävää suomen kielen taitoa.

Tehtävään valitulta odotetaan nuhteetonta taustaa. Teemme suppean turvallisuusselvityksen ennen töiden aloitusta.

Haethan tehtävää tästä:https://sol.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=9336
Huomioithan, ettemme ota vastaan muuta kautta tulleita hakemuksia.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.
WWW-osoitehttp://www.sol.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Johanna Jukola, johanna.jukola(at)sol.fi, puh. 040-7629771 ma-pe klo 10-14 välisenä aikana.
Työpaikan osoite92120 RAAHE
PalkkausTES
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikaosapäivätyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.06.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://sol.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=9336
Ilmoitus jätetty05.06.2019
Ilmoitusnumero9991056

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

12 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin