Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Siivooja tehdassiivoukseen

SOL Palvelut Oy, Oulu Oulu

Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme aktiivisen ja asiakaspalveluhenkisen palveluvastaavan siivoustyöhön teollisuusalueelle. Työ on vakituinen ja osa-aikainen, 10 tuntua/viikko.
Työajat sijoittuvat pääosin maanantaista perjantaihin joko 8-10 tai 18-20. Lisätunteihin on myös mahdollisuus esimiesalueen toisissa ylläpitosiivouskohteissa.

Työhön sisältyy toimisto- taukotilojen- wc-suihkutilojen-saunojen ja korjaamoiden siivousta. Työkohteessa työskennellään itsenäisesti omalla työalueella.

Työt alkavat heti, kun sopiva tekijä löytyy.
Olethan avoin, reipas ja iloinen asiakaspalvelija, joka omaa hyvät tiimityöskentelytaidot ja kestää vaihtelevatkin olosuhteet.
Työssäsi sinun tulee käyttää yhdistelmäkonetta/lattiahoitokonetta, joten kokemus siivoustyöstä ja työturvallisuuskortti on eduksi, mutta annamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään. Ajokortti katsotaan eduksesi. Vaatimuksena on riittävä suomen kielen taito.

Haethan tehtävää tästä: https://sol.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=10765
Huomioithan, ettemme ota vastaan sähköpostihakemuksia.


SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.
WWW-osoitehttp://www.sol.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Pirjo Polojärvi, pirjo.polojarvi(at)sol.fi tai puhelimitse p.040 706 6122
Työpaikan osoite90520 OULU
PalkkausTES
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikaosapäivätyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.06.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://sol.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=10765
Ilmoitus jätetty20.05.2019
Ilmoitusnumero9971711

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

27 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin