Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Purkutyöntekijä

SOL Palvelut Vaasa

SOL konserniin kuuluva SOL Henkilöstöpalvelut Oy on luotettava ja varma työnantaja. Tarjoamme työpaikkoja: mm. rakentamisen-, logistiikan-, teollisuuden ja sosiaali- ja terveydenalalle sekä hotelli-, ravintola- ja kaupan alalle. Panostamme palveluosaajiemme työhyvinvointiin kaikilla toiminnan tasoilla ja vaalimme hyvää työilmapiiriä. Olemme kansainvälisesti toimiva suomalainen perheyritys ja työllistämme 13 000 aurinkoista SOLilaista.

Etsimme asiakkaallemme Vaasan alueelle

PURKUTYÖNTEKIJÖITÄ

Työsuhteiden pituudet vaihtelevat projektikohtaisesti, työ on keikkaluonteista.

Työntekijänä olet omatoiminen ja ahkera. Olet motivoitunut työntekemiseen. Et pelkää fyysistä työtä ja työkaverina olet luotettava vastuunkantaja, joka ei jätä kaveria pulaan. Työskentelyolosuhteet ovat vaativat, melua ja pölyä täytyy sietää.
Työtehtävässä vaaditaan työturvallisuuskortti. Oma auto on eduksi.

Haethan tehtävää mahdollisimman pian sähköisellä hakemuksella, sillä täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Mikko Uskola (mikko.uskola@sol.fi)

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOL:ssa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.
WWW-osoitehttp://www.solhenkilostopalvelut.fi
Yhteystiedotmikko.uskola@sol.fi
Työpaikan osoite65100 VAASA
PalkkausTES
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasop mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy30.06.2018
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://sol.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=7344
Ilmoitus jätetty21.05.2018
Ilmoitusnumero9590127

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

34 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin