Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sähköasentaja

SOL Palvelut Helsinki

Etsimme asikkaallemme

SÄHKÖASENTAJAA

pääkaupunkiseudulle vaihtuviin kohteisiin. Työhön kuuluu erilaisia sähköistämis-, kaapelointi sekä huoltotehtäviä. Työpäiväsi alkaa asiakkaan huoltokeskuksesta, josta lähdet itsenäisesti eri kohteisiin. Työsuhde on alkuun noin kuuden kuukauden kokoaikainen määräaikaisuus, jonka jälkeen suurella todennäköisyydellä on mahdollisuus jatkaa työsuhdetta.

Toivomme hakijoilta kokemusta sähköasentajan tehtävistä, hyvää suomen kielen taitoa ja huolellista työotetta. Arvostamme motivoitunutta ja itsenäistä työotetta, sekä kykyä sitoutua kokoaikaiseen työhön.

Jätä huolellisesti täytetty hakemus CV:n kera järjestelmäämme. Työ- ja koulutushistoriasi lisäksi olemme kiinnostuneita voimassa olevista pätevyyksistäsi (esim. sähkötyöturvallisuuskortti). Hae paikkaa pikimmiten, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen hakuajan umpeutumista.

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.
WWW-osoitehttp://www.solhenkilostopalvelut.fi
YhteystiedotOskari Hämäläinen
henkilöstöneuvottelija
Oskari.Hamalainen@sol.fi
Työpaikan osoiteTyö useassa osoitteessa tai etätyö
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk
Haku päättyy31.07.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ats.talentadore.com/apply/S%C3%A4hk%C3%B6asentaja/Zyb2AD
Ilmoitus jätetty09.07.2020
Ilmoitusnumero10396343
Työnantajan viitex1kq

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

36 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin