Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Siivooja keskustaan

SOL Palvelut Helsinki

Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme aktiivista ja asiakaspalveluhenkistä palveluvastaavaa Helsingin keskustan alueelle.

Työ on vakituinen ja kokoaikainen (37,5h/pvä). Työt vaihtuvat työvuorojen mukaan maanantaista sunnuntaihin klo 6-24:00. Työhön kuuluu perussiivousta kohteessa. Työhön sisältyy siivouskoneiden käyttöä kuten yhdistelmäkonetta ja lattianhoitokonetta. Kohteen luonteen vuoksi edellytämme hakijalta suomen kielen taitoa sekä vähintään viiden vuoden asumista Suomessa. Asiakas teettää perusmuotoisen turvallisuusselvityksen, joka tulee läpäistä ennen työsuhteen alkamista. Työtä tehdään yksi ja ryhmässä. Palkkaus Tes.

Olet etsimämme henkilö, jos olet reipas, joustava, avoin ja sinulla on tarkka työote ja sinulla on nuhteeton tausta. Eduksi katsomme aikaisempaa kokemusta toimistosiivouksesta ja taitoa käyttää siivouskoneita (kokemusta vähintään kaksi vuotta). Annamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään.

Liity menestymään ja kehittymään kanssamme

Meillä SOLissa osaaville ja motivoituneille tekijöille on tilaa ja silloin sinulle avautuu mahdollisuus työn ohessa, kehittää ammatillista osaamistasi SOLin koulutusten kautta. Meillä SOLissa kaikki myyvät, myös sinulla mahdollisuus myös lisäansioihin asiakastasi auttamalla.

Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla, jotta pysyt iskussa.

Työt alkavat heti kun turvaselvitys on valmistunut. Hakeminen tapahtuu osoitteessa: https://sol.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=10473. Emme ota vastaan sähköpostihakemuksia.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Marjukka Ruohoranta, sähköpostilla marjukka.ruohoranta(at)sol.fi. Ilmoitamme mahdollisesta jatkosta sähköpostitse tai puhelimitse.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Liity osaksi aurinkoista porukkaa!
WWW-osoitehttp://www.sol.fi
YhteystiedotPalvelupäällikkö Marjukka Ruohoranta, sähköpostilla marjukka.ruohoranta(at)sol.fi
Työpaikan osoite00100 HELSINKI
PalkkausTES
Työ alkaaHeti, turvaselvityksen valmistuttua
Työaikakokoaikatyö, 37,5h/vko
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy19.06.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://sol.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=10473
Ilmoitus jätetty24.05.2019
Ilmoitusnumero9977145

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

24 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin