Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Perhehoidon ja tukiperhetyön sosiaalityöntekij...

SOS-lapsikyläsäätiö Oulu

Oulun SOS-Lapsikylä tarjoaa perheterapeuttista perhekuntoutusta Oulussa sekä toimeksiantosuhteista perhehoitoa ja tukiperhetoimintaa Oulussa, Vihannissa ja ympäristökunnissa. Tällä hetkellä perhehoitomme keskittymä on Vihannissa, joka sijaitsee 35 kilometrin päässä Raahen keskustasta ja 70 kilometriä Oulusta etelään. Lasten tarpeisiin suunnitellussa ja väljästi rakennetussa kylässä tarjotaan vahvasti tuettua perhehoitoa toimeksiantosuhteisissa ammatillisissa sijaisperheissä. Lisäksi tuettua perhehoitoa toteutetaan toimeksiantosuhteisissa sijaisperheissä Oulussa ja ympäristökunnissa olevissa sijaisperheissämme.

Haemme Oulun SOS-Lapsikylään perhehoidon sosiaalityöntekijää tarjoamaan sosiaalityöntekijän tukea ja palveluita sijaisperheillemme, sekä toimimaan tiiviissä yhteistyössä lapsen sijoittaneen kunnan kanssa. Lisäksi pääset mukaan käynnistämään ja koordinoimaan tukiperhetyötä Oulun SOS-Lapsikylässä. Tässä tehtävässä pääset rakentamaan ja kehittämään uudistuvaa lapsikylää!

Toivomme sinun olevan uusia ajatuksia ja ideoita kumpuava, vahva lastensuojelutyön ammattilainen. Tehtävä edellyttää sosiaalityöntekijän kelpoisuutta. Kokemus ja koulutus lastensuojelusta, perhehoidosta, ja ryhmien ohjaamisesta sekä mahdollisesti Pride-valmentajan koulutus katsotaan eduksi. Työ edellyttää kehittävää ja itsenäistä työotetta sekä ajokorttia ja liikkumisvalmiutta maakunnan alueella asuviin sijaisperheisiin.

Mikäli tehtävä tuntuisi sinulle sopivalta ja haluaisit päästä tähän vaativaan ja antoisaan tehtävään maineikkaassa ja perinteitä omaavassa, mutta uudistuvassa järjestössä, tartu tilaisutteen ja jätä hakemuksesi Laura-rekrytointijärjestelmän kautta 24.6.2019 mennessä! Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Oulun SOS-Lapsikylän johtaja Seija Saalismaa, p. 040 178 2722, tai sähköpostitse seija.saalismaa@sos-lapsikyla.fi

Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisteriote: Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002 sekä hyväksyttää lääkärintodistus.

SOS-Lapsikylän tavoitteena on lisätä lasten ja perheiden hyvinvointia Suomessa ja maailmalla. Olemme lastensuojelun ja lapsiperheiden varhaisen tuen asiantuntija ja palveluntuottaja. Toimimme myös kehittämiskumppanina kunnille ja maakunnille lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseksi. SOS-Lapsikylä on toiminut Suomessa vuodesta 1962 ja se on kansainvälisen SOS Children's Villages -järjestön jäsen. Järjestöllä on toimintaa yli 130 maassa. Suomen toimintaan voi tutustua osoitteessa http://www.sos-lapsikyla.fi/ ja kansainvälisen SOS-lapsikyläjärjestön työhön osoitteessa http://www.sos-childrensvillages.org/.
WWW-osoitehttp://www.sos-lapsikyla.fi
YhteystiedotOulun SOS-Lapsikylän johtaja Seija Saalismaa, p. 040 178 2722, tai seija.saalismaa@sos-lapsikyla.fi
Työpaikan osoiteMetsäkuninkaantie 12 A 3, 90250 OULU
Palkkaussopimuksen mukaan
Työ alkaasopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy24.06.2019 klo 23:55
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://sos-lapsikyla.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=34&jbid=8#form_start
Ilmoitus jätetty10.06.2019
Ilmoitusnumero9995481
Työnantajan viite34

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

6 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin