Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Psykiatrinen sairaanhoitaja

Sospro Pirkanmaa Oy Tampere

Sospro Oy on lastensuojelupalveluita tuottava ja kehittävä yritys, joka toimii neljässä maakunnassa. Sospro Oy:n tuottamiin palveluihin kuuluvat lasten ja nuorten määräaikaiset tehostetut kuntoutumisjaksot, kriisisijoitukset, pitkäaikaiset kuntouttavat sijoitukset, perheisiin tehtävä työ sekä jälkihuolto, jotka muodostavat yhdessä kokonaisvaltaisen palveluketjun.

Haemme PSYKIATRISTA SAIRAANHOITAJAA Sospro Pirkanmaa Oy:n Takahuhti Alataloon Tampereelle. Takahuhti Alatalossassa on kaksi seitsemänpaikkaista osastoa, joista toinen on erikoistunut neuropsykiatristen haasteiden kohtaamiseen ja toinen nuorten psyykkisen oireilun, sekä käytöshäiriöiden tuomiin haasteisiin.

Psykiatrisen sairaanhoitajan erityistehtävä on psykiatrisen kuntoutuksen näkökulman tuominen nuorten hoitoon ja kasvatukseen, nuorten psyykkisen tilan arviointi sekä yhteistyö sosiaali- ja terveysalan eri toimijoiden kanssa. Jokainen tiimin aikuinen on kasvattaja, joten toimenkuvaan kuuluvat myös kaikenlaiset arjen kasvatus- ja ohjaustehtävät sekä kodinhoidolliset työt.

Edellytämme sairaanhoitajan koulutusta ja suuntautumista psykiatriaan. Kokemus lastensuojelutyöstä, neuropsykiatrisasta, nuorisopsykiatriasta, päihdetyöstä, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä sekä nuorten mielenterveysongelmista katsotaan eduksi. Arvostamme hyviä vuorovaikutus-, tiimi ja verkostotyön taitoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, perustasoa laajemmat työterveyspalvelut ja säännöllisen ryhmätyönohjauksen. Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti työstä nousevien tarpeiden pohjalta. Käytössämme on myös liikunta- ja kulttuurisaldo sekä muut Sospro Oy:n henkilöstöedut.

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Sairaanhoitajan työ on kaksivuoro-työtä ja palkkaus on G24.

Työtehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504 / 2002) mukainen rikosrekisteriote.
WWW-osoitehttp://www.sospro.fi
YhteystiedotLiisa Sillanpää
p. 050 444 0924
liisa.sillanpaa@sospro.fi
Työpaikan osoite33560 TAMPERE
PalkkausG24
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaHeti tai sopimuksen mukaan
Työaika2-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy21.06.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://sospro.fi/toihin-meille/avoimet-tyopaikat/?rmpage=job&rmjob=31
Ilmoitus jätetty21.05.2019
Ilmoitusnumero9974354
Työnantajan viite149131

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

29 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin