Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

lähihoitaja

Sostuki Oy Sastamala

Olemme Sastamalan Vammalassa toimiva lastensuojelun sijaishuollon ja laitoshoidon perhekuntoutusta tarjoava yksityinen sosiaalialan yritys. Päätoimialanamme on lastensuojelun laitoshoidon tuottaminen erityistä tukea tarvitseville nuorille. Sostuki Oy;n Hoppiskoti on lämminhenkinen koti kauniin Pirkanmaalaisen luonnon keskellä. Hoppiskoti sijaitsee Sastamalassa, Vammalan keskustan läheisyydessä.

Hoppiskodin erityislastensuojeluyksiköt Rauhala ja Tyynelä ovat kuusipaikkaisia osastoja. Rauhalassa ja Tyynelässä lastensuojelun osaaminen on kohdistunut neuropsykiatrisesti, psykiatrisesti sekä käytöshäiriöin oireileviin pitkäaikaisessa sijoituksessa oleviin 9-17 vuotiaisiin lapsiin.

Henkilökuntamme koostuu vahvoista alan ammattilaisista. Meille hoidon tuloksellisuus, laatu ja ammattitaito ovat prioriteeteissa ensimmäisinä. Henkilökunnassamme toimii sosionomeja, sairaanhoitaja, lähihoitajia ja erityisnuorisotyöntekijöitä. Henkilöstömme ovat lisäkouluttautuneet neuropsykiatrisen valmentajan, päihdetyöntekijän, luonto-ohjaajan ja trauma-/kriisityön koulutuksella.

Toteutamme ratkaisu- ja voimavarakeskeistä hoitoa ja kuntoutusta sekä dialogista vuorovaikutteisuutta.

Haemme ammattitaitoiseen joukkoomme lähihoitajaa kesätyöntekijäksi lastensuojelun erityisyksikköön.

Ohjaajan tehtävänä on vastata yksikön nuorten kasvatuksesta ja hoidosta ohjaajana sekä tiimin jäsenenä. Perheiden kanssa tehtävä työ on merkittävässä roolissa. Lisäksi ohjaaja toimii osana moniammatillista verkostoa ja tekee yhteistyötä eri viranomaisten kanssa.

VAATIMUKSET
Olet Lähihoitaja tai lähihoitaja opiskelija ja suorittanut opinnoista 2/3 osaa. Olet luotettava, toiminnallinen, vastuullinen ja hyvät vuorovaikutustaidot omaava henkilö. Ammatillinen varmuus ja kyky kohdata nuori ja hänen tarpeensa on välttämätön. Pystyt vastaamaan lasten monimuotoisiin haasteisiin ammattisi tuomalla varmuudella ja pystyt rajaamaan lapsia ja nuoria tarvittaessa. Huumori ja positiivinen elämänasenne on tärkeää ohjaajan työssä. Sinulla on kokemusta lasten ja nuorien kanssa toimimisesta.

Tarjoamme haastavaa työtä energisessä ja iloisessa porukassa. Työtä tehdään kolmessa vuorossa, painottuen iltoihin ja viikonloppuihin. Toivomme sinun olevan rehti joukkuepelaaja, joka ei kaihda haasteita. Arvostamme ratkaisukeskeistä työotetta ja positiivista asennetta. Ajokortti edellytetään. Työpaikka täytetään sopivan löytyessä.

Selvitys lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä: Hakijalla on velvollisuus esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002).

Ota yhteyttä ja lähetä hakemus sähköisesti.
WWW-osoitehttp://www.sostuki.fi
Yhteystiedotasiakaspalvelu@sostuki.fi
Työpaikan osoiteSepänkatu 10, 38200 SASTAMALA
Palkkausyksityisen sosiaalialan tes
Työn luonnekesätyö
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaika3-vuorotyö
Työn kesto1 - 3 kk
Haku päättyy14.05.2021
Jätä hakemusasiakaspalvelu@sostuki.fi
Ilmoitus jätetty10.04.2021
Ilmoitusnumero10697802

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

32 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin