Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sairaanhoitaja

Sostuki Oy Sastamala

Olemme Sastamalan Vammalassa toimiva lastensuojelun sijaishuollon tarjoava yksityinen sosiaalialan yritys. Päätoimialanamme on lastensuojelun laitoshoidon tuottaminen erityistä tukea tarvitseville nuorille laitoksessa. Sostuki Oy;n Hoppiskoti on lämminhenkinen koti kauniin Pirkanmaalaisen luonnon keskellä. Hoppiskoti sijaitsee Sastamalassa, Vammalan keskustan läheisyydessä.

Hoppiskodin erityislastensuojeluyksiköt Rauhala ja Tyynelä ovat 6 + 7 paikkaisia osastoja. Rauhalassa ja Tyynelässä lastensuojelun osaaminen on kohdistunut neuropsykiatrisesti, psykiatrisesti sekä käytöshäiriöin oireileviin pitkäaikaisessa sijoituksessa oleviin 10-17 vuotiaisiin lapsiin.

Ammattitaitoinen ja iloisen elämänasenteen omaava joukkueemme etsii riveihinsä rautaisen tilannetajun sekä paineensietokyvyn omaavaa sairaanhoitajaa tai terveydenhoitajaa (AMK), lastensuojelun sijaishuoltoa tarjoavaan erityisyksikköön. Kyseeseen voi tulla myös valmistumassa oleva sairaanhoitaja.

Meillä pääset toimimaan oman alasi substanssiosaajana, osana moniammatillista ja ammattitaitoista tiimiämme, jolle lapsen hyvinvointi on etusijalla. Työskentelemme ratkaisukeskeisesti, oman persoonamme kautta, yhtenä kehittyvänä joukkueena.

Odotamme sinulta vahvaa lääkehoidon osaamista ja oman alasi asiantuntemusta. Sinulla on taito lukea tilanteita, ihmisiä sekä kyky tehdä itsenäisiä ratkaisuja ja päätöksiä. Ymmärrät lääkehoidon kokonaiskuvan sekä sen merkityksen lastensuojeluyksikössä. Osaat heittäytyä arjen tilanteisiin, olet luotettava, vastuullinen ja huumorintaju on sinulle luontainen piirre

Joukkueen jäsenenä sinun tulee omata taito tehdä verkostoyhteistyötä talon sisällä, eri toimijoiden kuin lastenkin kanssa. Tiedostat luottamussuhteen merkityksen lasten kanssa työskennellessä, lapsemme ovat oppineet luottamaan joukkueeseemme ja haluamme ylläpitää tuota ansaittua luottamusta. Keskeiset arvomme ovat laadukas ja ammattitaitoinen palvelu, ratkaisukeskeinen ja positiivinen työote, verkostotyö, aito läsnäolo, aikuisjohtoisuus sekä tiimimme jatkuva kehittäminen.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa, ilta ja viikonloppupainotteisesti, B-kortti edellytetään.
Sinulla on velvollisuus esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002).

Hae joukkueeseemme oman alasi asiantuntijaksi ja lähetä hakemus sähköisesti. Työpaikka täytetaan sopivan hakijan löydyttyä.
WWW-osoitehttp://www.sostuki.fi
Yhteystiedotasiakaspalvelu@sostuki.fi
Työpaikan osoiteSepänkatu 10, 38200 SASTAMALA
PalkkausYksityisen sosiaalipalvelualan tes
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaika2-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty25.09.2020
Ilmoitusnumero10470613

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

67 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin