Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sosionomi, yhteisöpedagogi

Sostuki Oy Sastamala

Olemme Sastamalan Vammalassa toimiva lastensuojelun sijaishuollon tarjoava yksityinen sosiaalialan yritys. Päätoimialanamme on lastensuojelun laitoshoidon tuottaminen erityistä tukea tarvitseville nuorille laitoksessa. Sostuki Oy;n Hoppiskoti on lämminhenkinen koti kauniin Pirkanmaalaisen luonnon keskellä. Hoppiskoti sijaitsee Sastamalassa, Vammalan keskustan läheisyydessä.

Hoppiskodin erityislastensuojeluyksiköt Rauhala ja Tyynelä ovat 6 + 7 paikkaisia osastoja. Rauhalassa ja Tyynelässä lastensuojelun osaaminen on kohdistunut neuropsykiatrisesti, psykiatrisesti sekä käytöshäiriöin oireileviin pitkäaikaisessa sijoituksessa oleviin 10-17 vuotiaisiin lapsiin.

Ammattitaitoinen ja iloisen elämänasenteen omaava joukkueemme etsii riveihinsä rautaisen tilannetajun sekä paineensietokyvyn omaavaa sosionomia (AMK) tai yhteisöpedagogia (AMK) lastensuojelun sijaishuoltoa tarjoavaan erityisyksikköön.

Ohjaajana meillä pääset toimimaan osana moniammatillista ja ammattitaitoista tiimiämme, jolle lapsen hyvinvointi on etusijalla. Työskentelemme ratkaisukeskeisesti, oman persoonamme kautta, yhtenä kehittyvänä joukkueena. Odotamme sinulta vahvaa taitoa lukea tilanteita, ihmisiä sekä kykyä tehdä itsenäisiä ratkaisuja ja päätöksiä. Osaat heittäytyä arjen tilanteisiin. Luotettavuus, vastuullisuus ja huumorintaju ovat sinulle luontaisia piirteitä.

Joukkueen jäsenenä sinun tulee omata taito tehdä verkostoyhteistyötä talon sisällä, eri toimijoiden kuin lastenkin kanssa. Tiedostat luottamussuhteen merkityksen lasten kanssa työskennellessä, lapsemme ovat oppineet luottamaan joukkueeseemme ja haluamme ylläpitää tuota ansaittua luottamusta. Keskeiset arvomme ovat laadukas ja ammattitaitoinen palvelu, ratkaisukeskeinen ja positiivinen työote, verkostotyö, aito läsnäolo, aikuisjohtoisuus sekä tiimimme jatkuva kehittäminen.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa, ilta ja viikonloppupainotteisesti, B-kortti edellytetään.
Sinulla on velvollisuus esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002).

Hae joukkueeseemme ja lähetä hakemus sähköisesti. Työpaikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä.
WWW-osoitehttp://www.sostuki.fi
Yhteystiedotasiakaspalvelu@sostuki.fi
Työpaikan osoiteSepänkatu 10, 38200 SASTAMALA
PalkkausYksityisen sosiaalipalvelualan tes
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaika2-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Jätä hakemusasiakaspalvelu@sostuki.fi
Ilmoitus jätetty25.09.2020
Ilmoitusnumero10470653

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

67 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin