Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

sosiaalityöntekijä

SoTe Kuntayhtymä Saarijärvi

Sosiaalityöntekijämme siirtyi Saarikassa toiseen tehtävään, emme vielä ole löytäneet hänen tilalleen uutta sosiaalityöntekijää täydentämään systeemisen lastensuojelun tiimiämme! Hakuaikaa jatketaan, hakuaika päättyy 8.6.2020 klo 15.00.

Tule sinä tiimiimme, pääset mukaan innovatiiviseen ja mukavaan porukkaamme kehittämään systeemistä lastensuojelua ja rakentamaan keskisuomalaista lapsiperhepalvelujen mallia jo olemassa olevaan sote-liikelaitokseen. Olemme tehneet töitä sosiaali- ja terveydenhuollon yhteisessä liikelaitoksessa jo vuodesta 2009 alkaen ja sen vuoksi pystymme nyt kehittämään sote-palveluja eri vaiheessa kuin muualla maakunnassa.

Lastensuojelun tiimiin kuuluu lisäksesi 3 muuta sosiaalityöntekijää. Tehtävässäsi toimit vastuusosiaalityöntekijänä omille lastensuojelun asiakkaillesi ja vastaat kokonaisvaltaisesti heidän asiakasprosessistaan lastensuojelun avohuollon, sijaishuollon ja jälkihuollon osalta. Saarikan lastensuojelun sosiaalityössä on otettu käyttöön systeemisen lastensuojelun toimintamalli, jota toteutetaan mahdollisuuksien mukaan. Asiakasmäärä on ka 34 asiakasta / sosiaalityöntekijä eli lähellä tämänhetkistä suomalaisen systeemisen lastensuojelun suositusta. Systeemistä toimintamallia toteutetaan Saarikassa mahdollisuuksien mukaan myös perhesosiaalityössä ja aikuisten sosiaalipalveluissa. Saat tarvittaessa perehdytyksen toimintamalliin Saarikassa.

Lastensuojelu on osa Saarikan lapsiperhepalveluja kuten myös perhesosiaalityö, sosiaaliohjaus, perheohjaus, perhetyö ja perheoikeudelliset palvelut.
Lastensuojelun sosiaalityöntekijänä teet yhteistyötä sosiaaliohjaajien, perheohjaajien, perehtyöntekijöiden sekä perhesosiaalityöntekijöiden kanssa. Yhteistyösi on tiivistä myös samalle vastuualueelle kuuluvien aikuissosiaalityön ja päihdetiimin työntekijöiden kanssa. Teet yhteistyötä myös Saarikan mielenterveyspalvelujen, terapiapalvelujen sekä kuntien sivistyspalvelujen kanssa. Työskentelet koko Saarikan alueella, samoin kuin muutkin tiimin työntekijät. Toimipisteesi on tehtävän alussa Karstulassa. Tehtävääsi sisältyy virka-aikainen sosiaalipäivystys (n. 5 viikkoa / vuosi). Virka-ajan ulkopuolella päivystys tapahtuu Jyväskylän sosiaalipäivystysyksiköstä.

Keski-Suomen Lape-hankkeen aikana eri ammattiryhmien yhteinen monitoimijainen työskentely lisääntyi Saarikan alueella ja laajentui eri toimijoiden yhteiseksi tavoitteeksi. Yhteisen monitoimijaisen työn lisäksi myös asiakasosallisuus on meille tärkeä kehitettävä asia. Saarikan aikuisten sosiaalipalveluissa toimii jo kehittäjäasiakasryhmä ja kokemusasiantuntijoita. Tavoitteena on levittää toimintaa myös lapsiperhepalveluihin.

Saarikan alueella on käytössä Lapset Puheeksi -toimintamalli Saarikan ja kuntien palveluissa. Saat tarvittaessa Lapset Puheeksi -toimintamalliin koulutuksen Saarikassa.

Sinulla tulee olemaan mahdollisuus sopia etätyön tekemisestä Saarikan ohjeistusten mukaisesti. Työnohjauksesi toteutetaan ryhmätyönohjauksena oman tiimin kanssa.

Sinun on mahdollista neuvotella rekrytointilisästä tehtävää vastaanottaessasi.

Kelpoisuusehtona tehtävään on Laki sosiaalihuollon henkilöstöstä mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus sekä lain nojalla saatu ammatinharjoittamisoikeus (laillistaminen).

Ennen tehtävän vastaanottamista sinun on esitettävä lääkärintodistus terveydentilastasi, rikosrekisteriote sekä todistus huumausainetestistä.

Koeaika on 4 kuukautta.

Sinulla tulee olla mahdollisuus käyttää omaa autoa.

Hakuaika päättyy ma 8.6.2020 klo 15.
WWW-osoitehttp://saarikka.fi
YhteystiedotPalvelujohtaja Heli Vertanen, p. 044 4597840, heli.vertanen@saarikka.fi
Palveluvastaava Tiina Mankonen, tiina.mankonen@saarikka.fi,
p. 044 4598327
Työpaikan osoiteSivulantie 11, 43100 SAARIJÄRVI
Palkkaus3535
Työ alkaa09.06.2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy08.06.2020 klo 15:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/276193/fi_FI
Ilmoitus jätetty22.05.2020
Ilmoitusnumero10354417
Työnantajan viite276193

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

5 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin