Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kauppakeskustyöntekijöitä Helsinkiin

Spectra Yhtiöt Oy Helsinki

Etsimme osa-aikaisia kauppakeskustyöntekijöitä Triplaan pullonpalautuksen hoitoon ja ostoskärryjen siirtelytehtäviin. Töitä meillä on tarjolla vähintään 6 tuntia viikossa. Työvuorot ovat pääasiassa iltavuoroja (klo 16 eteenpäin), viikonloppuisin myös mahdollisia aamuvuoroja.

Pullonpalautuksen hoitoon kuuluu palautuspisteen asiakaspalvelu sekä järjestyksestä ja varastoinnista huolehtiminen. Ostoskärryjen siirtely koostuu turvallisesta ja kauppakeskuksen asiakkaat huomioivasta kärryjen siirtelytyöstä, sekä kärryjen ja palautuspisteiden siisteydestä huolehtimisesta.

Toivomme Sinulta aikaisempaa kaupan alan kokemusta, mutta joustavuus, positiivinen asenne sekä halu oppia uusia asioita on tärkeintä. Tehtävässä on vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita, joten odotamme Sinulta riittävää suomen kielen taitoa.

Perehdytyksen ja työnopastuksen avuin tarjoamme sinulle oivan mahdollisuuden menestyä työtehtävässäsi!

Miksi Sinun kannattaisi tulla juuri Spectralle töihin? Siksi, että Spectra on hyvä työnantaja. Voit olla opiskelija, kotiäiti tai -isä, työssäkäyvä tai työtön - meille on tärkeintä, että olet reipas, hyväntuulinen ja kiinnostunut oppimaan uutta.

Käy katsomassa www.spectra.fi/tyopaikat mitä kaikkea me tarjoamme työnantajana. Entä mitä me odottaisimme Sinulta? Sen, että minkä teet, teet kunnolla.

Tunnistitko itsesi? Seuraava askel onkin hakea meille töihin, ollaan yhteydessä!

Täytä hakemuslomake osoitteessa https://spectrarekry.mepco.fi/MepRekry/Application/Index/360/ ja kerro meille hieman itsestäsi!

Jäikö sinulla mieleen jotain mit haluaisit kysyä tästä työtehtävästä? Lisätietoja tehtävästä antaa Santeri Aljasalo, santeri.aljasalo@spectra.fi

Kutsumme hakijoita haastatteluihin jo hakuaikana ja valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.
WWW-osoitehttp://www.spectra.fi
YhteystiedotJäikö sinulla mieleen jotain mitä haluaisit kysyä tästä työtehtävästä? Lisätietoja tehtävästä antaa Santeri Aljasalo, santeri.aljasalo@spectra.fi
Työpaikan osoite00520 HELSINKI
PalkkausTyöehtosopimuksen mukaan
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy19.07.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://www.spectra.fi
Ilmoitus jätetty06.07.2020
Ilmoitusnumero10392926
Työnantajan viite360

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

40 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin