Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Valmentaja ura- & työnhakuvalmennuksiin, Häme

Spring House Oy Hämeenlinna

"Me Spring Housella laitamme itsemme ja persoonamme peliin ja autamme ihmisiä eteenpäin tosi isoissa asioissa", kertoo Spring Housella vuodesta 2018 työskennellyt valmentajamme Pekka Rantanen.

Oletko sinä uusi sijaisvalmentajamme, joka auttaa asiakkaitamme löytämään vahvuuksia itsestään sekä uutta suuntaa urapoluille ja työnhakuun?

Spring Housen valmentajana suunnittelet ja toteutat työnhaku- ja uravalmennukset palvelun vaatimusten mukaisesti, mutta muuten itsenäisesti ja omia vahvuuksiasi hyödyntäen.Tavoitteena on asiakkaan työllistymismahdollisuuksien parantaminen. Ensimmäisessä valmennuskokonaisuudessa kohderyhmääsi ovat TE-toimistojen ja kuntakokeilujen asiakkaat, esimerkiksi nuoret, palvelualoille pyrkivät, sekä +50-vuotiaat. Pääset toteuttamaan sekä ryhmä- että yksilövalmennusta. Työskentelet vaihtelevasti sijaistaessa eri valmennuksissa, mutta voit tilanteesi mukaan vetää pidempiäkin valmennuksia vastuuvalmentajana!

Osallistavalla ja motivoivalla otteellasi varmistat, että asiakkaan lisäksi myös palvelun tilaaja on tyytyväinen meihin. Perehdytämme sinut tehtävääsi ja onnistumisesi tukena on koko Spring-joukkueesi. Työtuntisi sijaiskouluttajana ovat viikkotasolla 0-38h. Tuntipalkka neuvotellaan henkilökohtaisesti tehtävään valitun henkilön kanssa. Aloittaa voit joustavasti vaikkaka toukokuun 2021 aikana ja työsuhteesi on voimassa toistaiseksi.

Tässä Hämeen kokonaisuudessa valmennat pääosin Hämeenlinnassa, Riihimäellä, Lahdessa, Asikkalassa, joten toivomme sekä edellytämme mahdollisuutta liikkumiseen työssä. Toivomme, että olisit kiinnostunut myös joskus valmentamaan Uudenmaan alueella. Kiinnostuksesi mukaan, osaamistasi voidaan hyödyntää myös muuten valtakunnallisesti!

Tule mukaamme viemään työuria sydämellä huipulle - odotamme innolla hakemustasi!


Edellytämme sinulta

- Työkokemusta työnhaku-, ura tai työhönvalmennuksentoteuttamisesta vähintään yhden vuoden verran TAI työkokemusta muusta työllistymistä edistävästä toiminnasta (työnvälitys, coaching, koulutus, henkilöstövuokraus, rekrytointi, outplacement, henkilöstökehittäminen) vähintään kahden vuoden verran
- Korkeakoulututkintoa
- Alaan liittyvä ammattitutkinto tai erikoisammattitutkinto (esimerkiksi työvalmennuksen ammattitutkinto/erikoisammattitutkinto, kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen ammattitutk./erikoisammattitutk.) katsotaan eduksesi
- Sujuvaa suomen kielen taitoa
- Tunnuslauseemme on sydämellä huipulle, joten suhtauduthan valmentamiseen sydämellä ja tavoitteellisesti!


Tarjoamme sinulle

Tässä on sinulle tarjolla kokoaikainen ja monipuolinen työ sekä loistava, toisia tukeva tiimi. Takaamme sinulle mahdollisuuden kehittyä valmentajana MEillä. Koko konsernimme on aktiivinen omissa sosiaalisen median ryhmissä ja luomme yhteisöllisyyttä jakamalla onnistumisia niin liikunnan kuin työelämän parista. Työterveyshuoltomme on Terveystalolla, käytössämme on e-passi tukemassa liikunta- ja kulttuuriharrastuksiasi ja kerran vuodessa kokoamme koko konsernin työntekijät yhteen viettämään ME-Päivää.

Näin kenties tuleva kollegasi Pekka Rantanen kuvailee valmennustyötä meillä:

"Kyllä tämä on enemmän kuin yritys tai työpaikka! Springillä koet varmasti olevasi tervetullut ja saat erinomaisen tuen valmentamiseen. Jos olet innokas kehittämään uusia palveluita tai ottamaan uusia haasteita vastaan, niin sitä saa myös tehdä, mistä oppii ihan valtavasti. Lisäksi täällä on mahtavia osaajia ja persoonia kollegoina sekä halu tsempata ja auttaa, huumoria unohtamatta! Tässä työssä pääsee käyttämään omaa osaamista ja kokemusta toisten hyväksi."


Kiinnostuitko?

Sykähtikö? Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme mahdollisimman pian osoitteessa http://www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/.Huomioithan, että aloitamme haastattelut heti, Lisätietoja tehtävästä saat osoitteesta susanne.vuorinen@springhouse.fi


Lisätietoja

Susanne Vuorinen
HR-asiantuntija
Spring House Oy Ruoholahdenkatu 14 00180 HELSINKI
susanne.vuorinen@springhouse.fi 045 7881 7069
www.staffpoint.fi
YhteystiedotSpring House Oy Puh.09 72 62 800
Työpaikan osoite13210 HÄMEENLINNA
PalkkausTuntipalkka sopimuksen mukaan
Työ alkaaMahdollisimman pian sopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.05.2021
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.saima.fi/staffpointhome/aew.html?job_id=37344&jc=24
Ilmoitus jätetty03.05.2021
Ilmoitusnumero10734585
Työnantajan viite0091e0M002

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

14 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin