Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kaupunkilehtien ja mainosten jakaja / Pietarsaari

SSM Länsi-Suomi Oy Pietarsaari

Etsitkö osa-aikatyötä, jossa työpäivät ovat vakituiset, mutta voit joustavasti valita työn suorittamisen ajankohdan? Tule meille jakajaksi!

Jaamme lehtiä ja mainoksia kerran viikossa, keskiviikkoisin . Työtä tehdään muutama tunti kerrallaan tai enemmänkin, jos niin haluat. Jaettava alue valitaan kotisi läheisyydestä ja jaettavat tuotteet toimitetaan suoraan kotiovellesi. Jos kodin lähellä ei ole jakelupiirejä vapaana, työtä on mahdollista tehdä myös viikoittain vaihtuvilla jakelupiireillä, niin kutsuttuna keikkajakajana.

Jos olet reipas ja työssäsi tarkka, sekä pidät itsenäisestä työskentelystä, olet etsimämme henkilö. Jakelutyö sopii erinomaisesti opiskeluiden tai toisen työn ohella tehtäväksi sivutyöksi. Palveluksessamme työskentelee myös eläkeläisiä ja koululaisia. Työhön voi hakea jo sinä vuonna, kun täyttää 14 vuotta. Myös kevytyrittäjänä työskentely on halukkaille mahdollista.

Paljon lisätietoa työn sisällöstä, kokemuksia jakelutyöstä ja hakulomakkeen löydät osoitteesta www.jakajaksi.fi. Otamme yhteyttä, mikäli meillä on tarjolla sopiva jakelupiiri.

SSM Länsi-Suomi Oy edustaa toimialueellaan valtakunnallista SSM Suomen Suoramainonta -ketjua, jonka jakeluyhtiöt jakavat kaupunkilehtiä, mainoksia ja muita painotuotteita yli kahteen miljoonaan kotitalouteen koko Suomen alueella. SSM Länsi-Suomi Oy kuuluu Suomen Suoramainonta -konserniin, joka on osa Mediatalo Keskisuomalaista.

Mediatalo Keskisuomalainen on pörssissä noteerattu mediakonserni, joka kustantaa kymmeniä lehtiä ja sähköisiä medioita. Kustannustoiminnan lisäksi konsernin toimintaan kuuluu sanomalehtipainoja, markkinointiviestintää, tutkimustoimintaa, sekä sanomalehti- ja mainosjakelua, jossa Suomen Suoramainonta on valtakunnallisesti suurin toimija. Konsernin liikevaihto on noin 205 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 5 700 työntekijää.

Lähetä työhakemus osoitteessa: http://www.jakajaksi.fi/tayta-tyohakemus
WWW-osoitehttp://www.ssmlansisuomi.fi
YhteystiedotSSM Länsi-Suomi Oy vaasa@ssm.fi 050-3310105
Työpaikan osoiteTyö useassa osoitteessa tai etätyö
PalkkausTES:n mukaan
Työ alkaaheti tai sopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy15.06.2021 klo 15:00
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://keskisuomalainen.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=428&jbid=8#login_form
Ilmoitus jätetty15.04.2021
Ilmoitusnumero10706580
Työnantajan viite428

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

27 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin