Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tiiminvetäjä Stadium Tammisto

Stadium Oy Vantaa

Etsimme aktiivista ja vastuullista henkilöä, jolla on paljon energiaa sekä halu palvella asiakkaita ja käydä kauppaa. Stadiumin tiiminvetäjänä tehtävänäsi on, asiakaspalvelun ja myynnin lisäksi, innostaa asiakkaita aktiiviseen elämään tarjoamalla heille juuri oikeanlaiset tuotteet heidän tarpeidensa mukaisesti. Työtehtäviisi kuuluu työskentely kaikilla myymälän osastoilla ja kassalla. Vastuullasi muiden myyjien kanssa ovat mm. iloinen ja osaava asiakaspalvelu ja osastojen siisteydestä ja ajankohtaisuudesta huolehtiminen. Varmistat asiakkaillemme parhaan mahdollisen asiakaspalvelun aktiivisuudellasi ja ystävällisyydelläsi.

Myymäläpäällikön oikeana kätenä tehtäviisi kuuluu myös aktiivinen seuranta ja reagointi avainlukuihin, työntekijöiden perehdyttäminen ja valmentaminen kokonaisvaltaiseen asiakaskohtaamiseen ja myyntiin. Innostat ja tuet muita työntekijöitä aktiiviseen elämään omalla esimerkilläsi.

Kesto ja työaika
37,5 h/vko
Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde. Aloitus sopimuksen mukaan.
TAIDOT JA VAATIMUKSET

- Ratkaisukeskeinen ja positiivinen ajattelumalli
- Myyntihenkisyys innostut myyntitavoitteista ja luvuista
- Itsenäisyys, oma-aloitteisuus ja aktiivisuus
- Halu oppia ja kehittyä jatkuvasti
- Erinomaiset vuorovaikutustaidot
- Asiakaslähtöisyys palat halusta ylittää asiakkaan odotukset
- Yhteistyökyky ja taito jakaa omaa osaamistaan
- Positiivinen energia ja halu toimia tiimissä

Osana rekrytointiprosessia toivomme sinun suorittavan persoonallisuustestin, joka on kehitetty juuri tätä työtä varten. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun on hyvä varata aikaa noin 30 minuuttia hakemuksen jätettyäsi. Linkki persoonallisuustestiin lähetetään sinulle sähköpostitse. Luethan ohjeet huolellisesti.

Kommunikoimme rekrytoinnin etenemisestä lähinnä sähköpostitse, joten pidäthän silmällä sähköpostilaatikkoasi mukaan lukien roskaposti.

Ilmoitamme kaikille hakijoille rekrytoinnin etenemisestä mahdollisimman pian hakuajan päätyttyä.

Hae mukaan aktiiviseen tiimiimme jo tänään, kuitenkin viimeistään 24.6.2019 mennessä! Toimi nopeasti, sillä saatamme aloittaa haastattelut jo hakuaikana.

JOIN THE MOVEMENT
www.stadium.fi
WWW-osoitehttp://ura.stadium.fi
YhteystiedotName: Riikka Paavola, Phone: , Email: tyo@stadium.fi
Työpaikan osoite01510 VANTAA
PalkkausTES-myyjä
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaika2-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy24.06.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://emp.jobylon.com/jobs/41949-stadium-oy-tiiminvetaja-stadium-tammisto/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer
Ilmoitus jätetty11.06.2019
Ilmoitusnumero9997095
Työnantajan viitejbl_12473

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

5 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin