Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Insinööri

StaffMill Oy Jyväskylä

Mahdollisuus kouluttautua hydrauliikan osaajaksi työssä!

StaffMill-henkilöstöpalvelut (www.staffmill.fi) etsii tulevaa hydrauliikan osaajaa asiakasyrityksen palvelukseen Jyväskylään. Tässä tehtävässä aiempi työkokemus ei ole merkitsevä, vaan motivaatio ja kyky oppia ratkaisevat! Asiakas on hydrauliikkaan ja automaatioon pohjautuvia ratkaisuja eri teollisuuden aloille tuottava yritys.

Etsimme tuotannon puolelle koulutettavaa tulevaisuuden osaajaa, jolla on halua kehittyä ja intoa oppia. Taustaltaan tehtävään sopii hyvin esimerkiksi kone- tai sähköpuolen koulutuksen saanut henkilö tai insinööri. Et tarvitse aiempaa kokemusta hydrauliikasta, vaan toimeksiantajayritys kouluttaa sinut tehtävääsi.

Kaaviolukutaito, komponenttituntemus ja hydrauliikan osaaminen ovat eduksi, mutta tehtävään valituksi tuleminen ei vaadi aiempaa osaamista hydrauliikasta.

Työ on kokoaikatyötä ja tarjolla on pitkäaikainen työsuhde. Työ alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten jätä hakemus pian!
Tarvittaessa lisätietoja saat Karlalta puh. 040 352 9300

Me tarjoamme työntekijöille:
- Vähintäänkin TES:n mukaisen palkan
- Luotettavan työnantajan - helposti tavoitettavan rekrytointikonsultin, joka vastaa toimeksiannostasi ja hoitaa mm. työturvallisuuteen liittyvät kysymykset puolestasi asiakasyrityksen kanssa
- Yhteydenpidon työntekijään; huolehdimme viihtyvyydestäsi
- Nopean puhelinkonsultaation terveystapauksissa ja työongelmissa
- Eri toimeksiantajia asumis- tai muun tilanteesi vaihdellessa

MEISTÄ

StaffMill Oy (www.staffmill.fi) on henkilöstöpalvelualan yritys, jonka erityisosaamista ovat kohdennetut asiantuntijarekrytoinnit sekä joustavat henkilöstöpalvelut / henkilöstövuokraus. Toimimme valtakunnallisesti: toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa, Jyväskylässä, Varkaudessa, Iisalmessa, Joensuussa sekä Mikkelissä. Henkilöasiakkaillemme olemme luotettava työnantaja, joka hoitaa rekrytoinnit ja henkilöstövuokrauksen vastuullisesti. Yritysasiakkaillemme puolestaan annamme vapauden keskittyä tuloksiin: hoidamme osaltamme joustavat henkilöstöratkaisut. Olemme HPL:n rekisteröity jäsenyritys ja työsuhteissamme noudatetaan aina alan tyypillisiä toimintamalleja sekä työehtosopimuksia.
WWW-osoitehttps://www.staffmill.fi/
YhteystiedotKarla puh. 040 352 9300
Työpaikan osoite40100 JYVÄSKYLÄ
Palkkausvähintään TES / sopimuksen mukaan
Työn luonneRekrytointitoimeksianto
Työ alkaaHeti / sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, vakituinen
Haku päättyy27.02.2020 klo 23:59
Jätä hakemushttps://staffmill-oy.breezy.hr/p/579c82a62437-tuleva-hydrauliikan-osaaja-jyv-skyl/apply?popup=true
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://staffmill-oy.breezy.hr/p/579c82a62437-tuleva-hydrauliikan-osaaja-jyv-skyl/apply?popup=true
Ilmoitus jätetty21.01.2020
Ilmoitusnumero10235250

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

30 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin