Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kokki, Happy Farmer, Helsinki, HOK-Elanto

StaffPoint Oy Helsinki

Elokuussa Sokoksen kulmaan avattava Happy Farmer on uudenlainen ruokakeskittymä Helsingissä, jossa valmistamme yksinkertaista, herkullista ja hauskaa ruokaa - kaikkiin päivän hetkiin aamiaisesta illalliseen.

Happy Farmerin Kitchen & Bakery on aktiivisten kaupunkilaisten pysähtymispaikka, josta saat ruokaa päivän moneen tarpeeseen. Meillä onnistuu nopea aamiainen, lounas, välipala tai kahvittelu joko paikan päällä tai kätevästi mukaan poimittuna. Coffee Bar & Wine on kaupunkilaisten lämminhenkinen kohtauspaikka, jossa voit nauttia laadukasta kahvia, syödä hyvin, ottaa lasillisen viiniä ostosten lomassa tai kiireisen työpäivän jälkeen.

Keittiöfilosofiamme perustana on mahdollisimman laaja kotimaisten raaka-aineiden käyttö, jota maustamme globaaleilla satokausituotteilla.

Valmistamme vastuullista, modernia ja rohkeaa ruokaa kansainvälisellä otteella Nordic-maustein. Raakaainevalintojamme määrittävät globaalit ja lokaalit satokausituotteet. Ruokamme on yksinkertaista, herkullista ja hauskaa - uskomme terveellisen maistuvaan ruokaan, joka on hyväksi sinulle ja ympäristölle! Inspiroidumme raaka-aineiden raikkaudesta, puhtaudesta ja laadukkuudesta.

Etsimme Happy Farmerin keittiöön osa-aikaisia, 90h/3vk kokkeja, jotka ovat valmiita heittämään itsensä likoon sekä aidosti seisovat sen takana, että hyvä ruoka maistuu paremmalta onnellisten ja intohimoisten ihmisten valmistamana ja tarjoilemana. Me uskomme siihen, että ihminen, joka välittää itsestään, työkavereistaan ja ympäröivästä maailmasta, on muita onnellisempi. Ja se näkyy aitona välittämisenä jokaisessa kohtaamisessa, aina asiakkaille asti. Haluamme tuottaa iloa ja elämyksiä asiakkaillemme joka päivä. #Restaurantlove

"Keittiötyö on tiimityötä, kaikkien panos on tärkeä.
Kun tekijöillä on yhteinen päämäärä, raaka-aineiden kunnioitus ja laadukas ruoka, tulee vastuunkanto ja työkavereista huolehtiminen luonnollisena työn osana, jotta onnistumiselle on edellytykset. Näin tekeminen kiireessäkin tapahtuu pilke silmäkulmassa ja työssä viihtyy. Kukaan ei ole valmis, mutta tinkimättömyys, työhön tarttuminen ja aktiivisuus ovat edellytykset uuden omaksumiselle standardien mukaisesti. Itselleni on olennaista ja tärkeää, että olen mukana kokonaisvaltaisesti päivittäisessä työssä tukemassa edellä mainittujen asioiden toteutumista." Jussi Kuuluvainen, keittiöpäällikkö, Happy Farmer.


Edellytämme sinulta

Olet joustava tiimipelaaja, joka haluaa ylittää asiakkaan odotukset. Sinulta löytyy joko kokin tutkinto ja/tai työkokemusta vastaavista tehtävistä ja valmiutta työskennellä vuorotyössä, niin aikaisessa aamuvuorossa kuin myöhäisessä iltavuorossa. Teet työtäsi suurella intohimolla ja rakkaudella. Asiakas on sinulle aina ykkönen!


Tarjoamme sinulle

HOK- Elannolta saat luotettavan työpaikan, eriomaiset etenemismahdollisuudet yhdessä Suomen suurimmassa ravintolayrityksessä ja pääset loistavien henkilöstöetujen piiriin. Tervetuloa rakentamaan kanssamme Restaurant Love -tarinaa!


Kiinnostuitko?

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen asiakasomistajat.
HOK-Elanto tarjoaa vakituisen työpaikan noin 6 000 palvelualan ammattilaiselle. Monimuotoisessa työyhteisössä on koko- ja
osa-aikaisia, uraansa aloittavia ja kokeneita konkareita. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla yli 300 toimipaikassa.

Valittu henkilö tulee työllistymään HOK-Elannolle.
Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.

#hokelanto


Lisätietoja

StaffPoint HoReCa-rekrytointi
Ruoholahdenkatu 14 00180 HELSINKI
Vaihde 030 047 2000
horecauusimaa@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi www.facebook.com/huikeehoreca
WWW-osoitehttp://www.staffpoint.fi
YhteystiedotStaffpoint Henkilöstöpalvelut Puh.020 7206 200
Työpaikan osoite00100 HELSINKI
PalkkausTES
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaika2-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy12.07.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.saima.fi/staffpointhome/aew.html?job_id=34690&jc=22
Ilmoitus jätetty09.07.2020
Ilmoitusnumero10396242
Työnantajan viite008782M002

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

27 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin