Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ammatillinen tukihenkilö

Startti lastensuojelupalvelut Oy Helsinki

Haemme ammatillisia tukihenkilöitä Helsinkiin!

Olemme yksityinen lastensuojelu- sekä maahanmuuttajapalveluja tarjoava yritys. Palvelumme on kohdennettu ehkäisevän, korjaavan sekä intensiivisen perhe- ja tukityön tarpeessa oleville 0-21-vuotiaille lapsille ja nuorille perheineen. Missiomme on tuottaa uudenlaisia perhekeskeisiä avohuollon tukipalveluita huostaanottojen ehkäisemiseksi, sekä tarjota jälkihuoltoon tuleville nuorille tukea itsenäisen arjen aloittamiseen.

Toimimme pääkaupunkiseudulla, Uudellamaalla, Kanta-Hämeessä sekä Varsinais-Suomen alueella. Lisätietoa: https://www.starttilsp.fi
Haemme nyt jatkuvasti kasvavaan ja kehittyvään tiimiimme ammatillisia tukihenkilöitä. Tässä työssä pääset itse vaikuttamaan työaikoihisi ja paljon myös työn toteutukseen. Työ on osa-aikaista tuntityötä ja sopii hyvin esimerkiksi henkilölle, joka haluaa lisätuloja oman työn ohelle. Työtä on mahdollista tehdä myös kokoaikaisesti. Työtuntien määrä on neuvoteltavissa. Tarjoamme työstä kilpailukykyisen palkan.

Ammatillinen tukihenkilötyö on tarkoitettu lastensuojelun asiakkaana oleville lapsille ja nuorille, joilla on pulmia eri elämänalueilla. Työhön liittyy työskentelyä myös nuoren perheen kanssa perheen kokonaisvaltaista hyvinvointia tukien, sekä yhteistyötä mahdollisten muiden yhteistyötahojen kanssa.

Kelpoisuusehto on soveltuva korkeakoulututkinto. Arvostamme kokemusta neuropsykiatrisesta hoitotyöstä (ADHD, autismin kirjo) sekä terapiaosaamista. Myös työkokemus perhekuntoutuksesta sekä neuropsykiatrinen valmentajakoulutus katsotaan eduksi.
Valitun tulee esittää ennen työn vastaanottamista lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Ajokortti on välttämätön.

Työhakemukset voi lähettää osoitteeseen info@starttilsp.fi
Palkkaamme työntekijöitä heti sopivien löydyttyä.
WWW-osoitehttp://starttilsp.fi
YhteystiedotYhteydenotot virka-aikaan numeroon 044 7002 391/ Toimitusjohtaja Joni Väisänen
sähköposti: info@starttilsp.fi
Työpaikan osoite00100 HELSINKI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaHeti sopivien löydyttyä
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy11.06.2020
Ilmoitus jätetty22.05.2020
Ilmoitusnumero10354512

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin