Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lähihoitaja tai alan opiskelija

Stella Kotipalvelut Oy Lahti

Stella on olemassa luodakseen ratkaisuja ja palveluita, jotka mahdollistavat paremman arjen ja onnellisemman elämän mahdollisimman monelle ihmiselle, heidän omassa kodissaan. Innostavan, mutta vaativan missiomme toteuttamiseksi tarvitsemme jatkuvasti lisää stellalaisella asenteella varustettuja oman alansa huippuosaajia. Lue lisää www.stella.fi

Etsimme nyt lähi- tai perushoitajia kesätyöhön Stellan kotihoitoon. Stellan hoitajana työskentelet asiakkaidemme yksityiskodeissa vastaten kunkin asiakkaan henkilökohtaisesta voinnista ja huolenpidosta. Tehtävä sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sekä avustamista päivittäisissä toiminnoissa. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme erilaisia sijaisuuksia 1-3 kuukaudeksi touko- elokuun ajaksi työsopimuksen mukaan. Työn aloituksen ajankohta on neuvoteltavissa. Kesätyö antaa sinulle erinomaisen näköalapaikan erilaisiin hoitajan työtehtäviin sekä arvokasta työkokemusta. Työ on kaksivuorotyötä aamu- sekä iltavuoroissa, myös viikonloppuisin. Työvuorosuunnittelussa huomioidaan työvuorotoiveet. Arvostamme hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä myös rohkeutta itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme hakijalta ihmisläheistä ajattelutapaa ja kehitysmyönteistä asennetta.

Lähihoitajaopiskelija voi hakea lähihoitajan sijaisuuteen suoritettuaan seuraavat opinnot:
- Hoito- ja huolenpitojakso suoritettuna hyväksytysti
- Lääkehoito ja lääkelaskut
- Riittävästi hyvin suoritettuja opintoja, työnantaja arvioi erikseen osaamisen

Mitä me tarjoamme?
- Aitoja kohtaamisia joka päivä ja sydämellä mukana olevan henkilöstön
- Itsenäisen työn
- Työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen
- Kasvavan ja menestyksekkään yrityksen työnantajaksesi
- Toimivat työvälineet

Toivomme sinulta:
- Alan opintoja ja halua oppia uutta
- Ammattieettisyyttä ja ihmisläheistä ajattelutapaa
- Iloista asennetta
- Täsmällisyyttä
- Ajokorttia

Jätäthän hakemuksesi hyvissä ajoin, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla. Kerrothan hakemuksessasi ajanjakson, jolloin voisit työskennellä. Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä. Tarjoamme haastavan työn ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Meitä Stellalaisia yhdistää yksi tärkeä tekijä - rakastamme kaikki auttamista. Teemme töitä suurella intohimolla ja koemme ylpeyttä yhteisistä saavutuksistamme ja menestyksestämme. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi.
WWW-osoitehttp://stella.fi
YhteystiedotKrista Ahonen 0447879798 krista.ahonen@stella.fi
Työpaikan osoiteKerintie 20, 15500 LAHTI
PalkkausTES
Työn luonnekesätyö
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö, tai sopimuksen mukaan
Työn kesto1 - 3 kk, Kesätyö sopimuksen mukaan
Haku päättyy03.02.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://tyopaikat.stella.fi/jobs/792924-hoitaja-kesatoihin-kotihoitoon
Ilmoitus jätetty11.12.2019
Ilmoitusnumero10193202

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

43 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin