Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lähihoitajan sijaisuus

Stella Kotipalvelut Oy Helsinki

Stella on olemassa luodakseen ratkaisuja ja palveluita, jotka mahdollistavat paremman arjen ja onnellisemman elämän mahdollisimman monelle ihmiselle, heidän omassa kodissaan. Innostavan, mutta vaativan missiomme toteuttamiseksi tarvitsemme jatkuvasti lisää stellalaisella asenteella varustettuja oman alansa huippuosaajia. Lue lisää www.stella.fi

HAEMME NYT HOITAJIA KESÄTÖIHIN 2019 STELLAN KOTIHOITOON

Vuoden 2019 kesätyöhaku on nyt auki. Etsimme hoitajia osa-aikaiseen kesätyöhön pääkaupunkiseudulle. Stellan hoitajana työskentelet asiakkaidemme yksityiskodeissa vastaten kunkin asiakkaan henkilökohtaisesta voinnista ja huolenpidosta. Tehtävä sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sekä avustamista päivittäisissä toiminnoissa. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.
Kesätyöpaikkaa voivat hakea lähihoitajaopiskelijat, joilla on 2/3 opinnoista suoritettuna. Lähihoitajan työtehtäviin voivat hakea myös sairaanhoitajaopiskelijat. Otamme Stellalla joustavasti huomioon työvuorotoiveesi. Tarjoamme sinulle osa-aikaisen työn 1-3 kuukaudeksi touko- elokuun ajaksi. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Kesätyö antaa sinulle erinomaisen näköalapaikan erilaisiin hoitajan työtehtäviin sekä arvokasta työkokemusta.

Mitä me tarjoamme?
- Aitoja kohtaamisia joka päivä ja sydämellä mukana olevan henkilöstön
- Itsenäisen työn
- Työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen
- Kasvavan ja menestyksekkään yrityksen työnantajaksesi
- Toimivat työvälineet

Toivomme sinulta:
- Lähi- tai perushoitajan koulutusta / soveltuvia opintoja
- Ammattieettisyyttä ja ihmisläheistä ajattelutapaa
- Iloista asennetta
- Täsmällisyyttä
- Ajokorttia

Jätäthän hakemuksesi hyvissä ajoin, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla. Kerrothan hakemuksessasi ajanjakson, jolloin voisit työskennellä. Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä. Tarjoamme haastavan työn ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Meitä Stellalaisia yhdistää yksi tärkeä tekijä - rakastamme kaikki auttamista. Teemme töitä suurella intohimolla ja koemme ylpeyttä yhteisistä saavutuksistamme ja menestyksestämme. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi.
WWW-osoitehttp://stella.fi
YhteystiedotKatarina Kause, katarina.kause@stella.fi
Työpaikan osoiteLänsisatamankatu 16, 00180 HELSINKI
PalkkausTES
Työn luonnekesätyö
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö, kesätyö
Työn kesto1 - 3 kk, tai sopimuksen mukaan
Haku päättyy30.06.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://tyopaikat.stella.fi/jobs/151628-lahihoitaja-kesatyo
Ilmoitus jätetty15.05.2019
Ilmoitusnumero9966020

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin