Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sairaanhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy Lahti

ETSIMME INNOSTAVAAN TYÖYHTEISÖÖMME LAHDEN KOTIHOITOON SAIRAANHOITAJAA

Tule osaksi innostavaa sairaanhoitaja tiimiämme. Sairaanhoitajan työ kotihoidossa vaatii rautaista ammattitaitoa ja halua kehittää osaamistaan sekä itsenäistä työotetta ja eteenpäin vievää ajattelua. Sairaanhoitajat ovat tärkeä osa yksikön toimintaa, joten takaamme uudelle sairaanhoitajallemme laadukkaan perehdytyksen.

Tiimin sairaanhoitajan työpäivät ajoittuvat arkipäiville aamuvuoroihin. Suunnittelet oman aikataulusi ja teet itsenäisiä päätöksiä. Osallistut tiimisi kanssa kentällä asiakastyöhön sekä kotisairaanhoidollisiin tehtäviin. Meillä tiimin sairaanhoitajalla on vetovastuu omasta tiimistä. Tiimin sairaanhoitajana tehtäviisi kuuluvat mm. lääkehoidon vastuu, omahoitajuuden tukeminen, tiimin sisäisen osaamisen varmistaminen sekä tiimipalaverien organisointi. Teet luontevasti yhteistyötä sairaanhoitajatiimin sisällä sekä eri tahojen kanssa ja edustat yksikköämme ulospäin.

Olet sopiva tehtävään, mikäli haluat osallistua aktiivisesti oman työsi ja työyhteisömme kehittämiseen. Olet helposti lähestyttävä, joustava sekä muita innostava ja tyylisi on viedä asiat loppuun sekä kykenet järjestelemään omat työsi. Et säikähdä sitä, että päiväsi täyttyvät monien yhtäaikaisten asioiden hoitamisesta. Hyvä stressin sietokyky ja huumorintaju ovat ehdoton edellytys meillä työskentelyyn.

Meillä on käytössä DomaCare ja LifeCare ohjelmat. Pihlajalinnan lääkärikeskuksen kanssa yhteistyö sujuu Acute-ohjelman välityksellä. Kirjaamistaitojen ja tietokoneen käyttö on oltava sujuvaa. Työn liikkuvan luonteen vuoksi edellytämme ajokorttia ja oman auton käyttö mahdollisuutta. Edellytämme sinulta sairaanhoitajan koulutusta ja tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Miksi Stella?
- Me arvostamme työntekijöitämme- meillä esimiehet ovat lähellä ja läsnä. Tukena työssäsi suoriutumisesta, niin kuin kollegatkin.
- Meillä on käytössä Edenred liikunta- ja lounassaldo. Haluamme, että voit hyvin.
- Tarjoamme työntekijöillemme työterveyshuollon palvelut lääkärikeskus Mehiläisessä.
- Toimenkuvat yksikössämme ovat selkeitä, tiedät mitä sinulta odotetaan.
- Perehdytykseen panostetaan yksikössämme ja sen tärkeys on yksi prioriteettimme.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä. Jätäthän hakemuksen meille mahdollisimman pian, sillä tehtävät täytetään sitä mukaan, kun sopivia henkilöitä löytyy.

HAE TÄSTÄ: https://tyopaikat.stella.fi/jobs/1065238-sairaanhoitaja

Katso myös yritysesittelyvideomme: https://www.youtube.com/watch?v=XGL41YK6zdo

---

Stella on sosiaali- ja terveyspalveluiden yritys, jonka tarkoituksena on mahdollistaa parempi arki ja onnellisempi elämä asiakkaillemme, heidän omissa kodeissaan. Teemme töitä suurella intohimolla ja koemme ylpeyttä yhteisistä saavutuksistamme ja menestyksestämme. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Lue lisää www.stella.fi.
WWW-osoitehttp://stella.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Pia Ahtola, puh. 044 7320345, pia.ahtola@stella.fi.tai Vastaava sairaanhoitaja Minna Kärnä p.0447342391
Työpaikan osoiteIso-paavolankatu 2, 15100 LAHTI
PalkkausTES, sopimuksen mukaan
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, Tai sopimuksen mukaan
Työn kestoyli 12 kuukautta, Tai sopimuksen mukaan
Haku päättyy22.04.2021
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://tyopaikat.stella.fi/jobs/1065238-sairaanhoitaja
Ilmoitus jätetty08.04.2021
Ilmoitusnumero10693632

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin