Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Web Developer

StepOne Tech Oy Pirkkala

StepOne Tech Oy on ekologisesta autoilusta motivoitunut kestävän kehityksen rakentaja. Kansainvälisesti kaiken aikaa kasvava cleantech-yrityksemme tarjoaa eFlexFuel-teknologialla autoilijoille mahdollisuuden pienentää ilmastokuormitusta helposti ja kompromissittomasti. Haluamme eFlexFuelilla tuoda biopolttoaineen kaikkien saataville.

StepOne Tech tarjoaa inspiroivan työyhteisön, jossa voit konkreettisesti työskennellä vihreämmän tulevaisuuden hyväksi. Työntekijänämme olet osa rentoa tiimiä, joka kannustaa luovuuteen.

Vahvasti kasvava yrityksemme tarvitsee uusia, motivoituneita ammattilaisia. Tältä sivustolta näet, mihin tehtäviin haemme uusia ihmisiä.

Olemme käynnistäneet rekrytoinnin verkkosivujemme kehitykseen ja päivittämiseen Web Developerin nimikkeellä.

Etsimme henkilöä, jonka tehtävänä on luoda, kehittää ja päivittää verkkosivujemme ilmettä. Sinulla on ymmärrystä näyttävän ja helposti lähestyttävän käyttöliittymän rakentamisesta ja tehtävässä saat vastuullesi yhdessä muun tiimin kanssa kehittää verkkosivujamme yrityksemme linjan mukaisesti. Yrityksemme kansainvälistyy, joten verkkosivumme tulevat olemaan useammalla kielellä. Voit tutustua sivuihin osoitteessa eflexfuel.fi ja eflexfuel.com.

Edellytämme aiempaa osaamista html:n, CSS:n ja Javascriptin käytöstä. Lisäksi olisi toivottavaa, että sinulla olisi kokemusta Magento 2:sta. Ihannetilanteessa erilaiset some- tai maksujärjestelmäintegraatiot ovat jollain tasolla tuttuja. Arvostamme suuresti halua oppia uutta ja meillä pääset tutustumaan halutessasi myös laiteläheiseen ohjelmointiin, mobiiliaplikaatioihimme sekä itse kehittämäämme ERPiin.

Työskentelet pääasiallisesti selainpohjaisten käyttöliittymien kehittämisen parissa, mutta saat ottaa mahdollisuuksien mukaan osaa myös muihin yrityksemme kehitysprojekteihin. Työskentelet pienessä verkkosivustoja ja applikaatioita kehittävässä tiimissä ja työpisteesi sekä työkaverisi sijaitsevat Pirkkalassa. Työskentely tapahtuu suomeksi ja englanniksi.

Toivomme sinulta kokemusta webin front-end -kehittämisestä ja hallitset siihen liittyviä tekniikoita. Back-endistä riittää perusymmärrys. Emme aseta tarkkoja määreitä taustallesi kokemusvuosina, vaan haluamme tietää minkälaisten projektien parissa olet työskennellyt aiemmin ja myös mitä haluat oppia tulevaisuudessa. Lisäksi arvostamme kokemusta ja näkemystä graafisesta osaamisesta. Tärkeää on, että sinulla on aito halu kehittää käyttäjäkokemusta ja käyttöliittymää asiakkaita palvelevaan suuntaan.

Tarjoamme tehtävää talosta, joka tekee arvokasta työtä kestävän kehityksen eteen. Meillä työskennellessäsi pääset varmasti tutustumaan uusiin teknologioihin, kehittämään ja oppimaan uutta. Olemme kasvava päämääräämme sitoutunut porukka, joka muistaa pitää myös hauskaa työnteon ohella. Kerromme lisää eduistamme haastattelutilanteessa.

Hae tehtävää oman järjestelmämme kautta ja täytä hakemukseen mukaan myös palkkatoiveesi. Tehtävä tullaan täyttämään 15.5. mennessä, joten jätäthän hakemuksen pikaisesti. Lisätietoja tehtävästä antaa StepOne Techin HR Partner Kristian Paloheimo p. 040 573 8900 tai kristian@sytyta.fi.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!
WWW-osoitehttps://steponetech.com
YhteystiedotKristian Paloheimo, kristian@sytyta.fi tai p 0405738900
Työpaikan osoiteMyllyhaantie 6 D 1, 33960 PIRKKALA
Palkkauskuukausipalkka sopimuksen mukaan
Työ alkaaheti tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.05.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://careers.steponetech.com/jobs/313317-web-developer
Ilmoitus jätetty08.04.2020
Ilmoitusnumero10321394

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

50 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin