Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Jatkojalostuskoneenhoitaja

Stora Enso Oyj Tampere

Jatkojalostuskoneenhoitaja

Stora Enson Tampereen Intelligent Packaging -yksikkö käsittää RFID-tekniikkaan liittyvää tuotekehitystä ja tuotantoa. RFID-tekniikan avulla tehostetaan muun muassa tuotteiden varastonhallintaa sekä niiden jäljitettävyyttä toimitusketjussa. Edellisillä saadaan vähennettyä hävikkiä ja alennettua sidottua pääomaa.

Haemme motivoitunutta ja itseohjautuvaa jatkojalostuskoneenhoitajaa Intelligent Packaging -yksikköömme Tampereelle. Työaikamuoto tehtävässä on keskeytyvä kaksivuorotyö (2/5).

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Tule muuttamaan maailmaa. Samalla muutut myös itse.

Jatkojalostuskoneenhoitajana vastaat prosessin kehittämiseen liittyvistä tehtävistä, kuten koneen ajoparametrien säätöjen optimoinnista, koneen toiminnan kehittämisestä sekä tuotteen laadusta. Tuotteiden valmistusprosessissa apunasi ovat korkearesoluutiokamerat ja elektroniset etälukulaitteet. Valmistettujen tuotteiden virheettömyyden varmennat laboratorioinstrumenttien avulla. Vaadittavan koulutuksen ja opastuksen jälkeen omaat taidot työskennellä myös muilla jatkojalostuskoneilla tuotannossa.

Työtehtävät:
Jatkojalostuskonelinjan prosessin tekninen kehittäminen, laadullisten ajovalmiuksien ylläpitäminen ja kehittäminen yhdessä organisaation/ kehitystiimin kanssa
Prosessin aikaiset laatumittaukset, tulosten arvioinnit sekä niiden kirjaaminen
Pienimuotoiset kunnossapitotyöt teknisten laitteiden osalta
Velvollisuus raportoida laatupoikkeamista
Pakkausten ja lähetysten valmistaminen (ei trukin käsittelyä)
Muut työnantajan osoittamat tehtävät kuten laboratoriomittaustehtävät

Toimiva organisaatio edellyttää tehtävässä toimimiselta myös seuraavia asioita:
Ohjeiden vastuullista noudattamista ja oikeanlainen suhtautumista työturvallisuuteen liittyviin asioihin niin omalta osaltaan, kuin kollegoiden tukemista
Itsenäistä vastaamista sekä mukana työryhmässä osallistumista tuotantolinjojen koeajoissa ja tuotantoajojen läpivienneissä
Siisteyden ylläpitämistä
Tehtävävaatimukset

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa ammattitutkintoa sekä aikaisempaa työkokemusta tuotantolinjan tai prosessikoneen hoitamisesta. Englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Olet tinkimätön määriteltyjen työohjeiden ja laatuspesifikaatioiden noudattamisessa.
Sisäistät työturvallisuuden noudattamisen ja sen esillä olemisen luonnolliseksi tavaksi toimia.

Kiinnostuitko?

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa, joten toimithan nopeasti. Otamme vastaan hakemuksia ainoastaan rekrytointijärjestelmämme kautta, ethän siis lähetä hakemustasi sähköpostitse.

Tehtävään valittavalla henkilöllä teetetään huumausainetesti.

Uskomme, että monimuotoisuus vahvistaa kilpailukykyämme ja tiimit, jotka koostuvat erilaisista ihmisistä, antavat meille mahdollisuuden tutkia erilaisia näkökulmia ja haastaa ajattelutapaamme osaltaan parempaan päätöksentekoon. Pyrimme aktiivisesti lisäämään tasa-arvoa ja monimuotoisuutta työpaikoilla ja olemmekin siksi iloisia nähdessämme myös hakijoiden osallistuvan tähän.

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Työllistämme noin 25 000 henkilöä yli 30 maassa. Osakkeemme noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä (STEAV, STERV) ja Nasdaq Stockholm AB:ssä (STE A, STE R).

Seuraa meitä
Instagram @storaensoworld
Facebook www.facebook.com/storaenso/
LinkedIn www.linkedin.com/company/stora-enso/

You are the opportunity. Liity joukkoomme.
www.storaenso.com/careers
WWW-osoitehttp://www.storaenso.com
YhteystiedotHae tehtävää jättämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme 26.7. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Production Engineer, Mikko Soipio viikoilla 27 ja 30, +358505602378, mikko.soipio@storaenso.com. Rekrytointiprosessiin liittyvät kysymykset voit osoittaa rekrytointispesialisti Sofi Kalliolle, p. 050 514 7642, sofi.kallio@storaenso.com.
Työpaikan osoiteNaulakatu 3, 33100 TAMPERE
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaika2-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy26.07.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://storaenso.com/careers
Ilmoitus jätetty30.06.2020
Ilmoitusnumero10388237

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin