Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Asiakaspalveluinsinööri

Studentwork Group Oy Tampere

Haluatko päästä mukaan suunnittelemaan asiakkaille yksilöityjä ratkaisuja asumiseen? Onko Vertex BD sinulle tuttu rakennesuunnitteluohjelma? Oletko työotteeltasi itsenäinen ja tarkka? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme asiakaspalveluinsinööri!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Evesa Oy:lle, asiakaspalveluinsinööriä 12 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle.

Asiakaspalveluinsinöörinä tehtävänäsi on auttaa pääsuunnittelijaa pääkuvien tekemisessä. Osaamistasosi kasvaessa pääset tekemään itsenäisesti ARK- suunnittelua alusta loppuun. Työkalunasi toimii Vertex BD, joten sen sujuva käyttäminen on edellytys tässä tehtävässä menestymiseen. Pääset käsittelemään muutoskuvat ja niiden laskutuksen, tarkistamaan tilausvahvistukset sekä tekemään visualisointikuvia. Työskentelyotteeltasi olet hyvin tarkka ja ratkaisukeskeinen, sillä kädenjälkesi näkyy asiakkaan kodissa.

Evesa-talot tekee unelmista totta. Evesa-talot tekee kodin sinulle, joka arvostat yksilöllisesti suunniteltuja ratkaisuja juuri teidän perheen tarpeet ja rakennuspaikka huomioon ottaen. Evesa-talot toteuttaa talosi juuri sellaisella toimitussisällöllä kuin haluat, ja asennusvaihtoehdot on saatavissa täysin avaimet käteen toimituksesta vaikka pelkästään tavaratoimitukseen. Evesa-talojen motto on: KOTI juuri sellaisena kun haluat. Lisätietoa yrityksestä: https://www.evesa-talot.com/

Pääasialliset tehtävät

- Pääkuvien teko
- Muutoskuvien käsittely
- Tilausvahvistusten tarkistaminen
- Visualisointikuvien tekeminen

Odotamme sinulta

- Tehtävään soveltuvaa rakennusalan koulutusta esim. talonrakennustekniikka (Insinööri / DI)
- Osaamista Vertex BD:stä (esim. opintojen kautta)
- Hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja suomeksi

Tarjoamme sinulle

- Mahdollisuuden päästä kasvamaan yrityksen mukana
- Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden
- Kiinnostavan sekä monipuolisen työnkuvan
- Rennon työilmapiirin ja kannustavan työyhteisön

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 1.9.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on hakijan tilanteen mukaan mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Tampereen rekrytointitiimi (rekrytointi.tre@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille - oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.
WWW-osoitehttp://www.studentwork.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa Tampereen rekrytointitiimi (rekrytointi.tre@studentwork.com).
Työpaikan osoiteRieväkatu 4, 33540 TAMPERE
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk
Haku päättyy01.09.2019 klo 23:59
Jätä hakemusHae tehtävään linkin kautta:
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.studentwork.fi/job?id=101324
Ilmoitus jätetty14.08.2019
Ilmoitusnumero10061026

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin