Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Harjoittelija, kokoaikainen, Aalto-yliopisto

Studentwork Group Oy Espoo

Sinä opiskelija, etsitkö kuumeisesti harjoittelupaikkaa ensi syksyksi? Kiinnostaako sinua datahallinta ja CRM-järjestelmät? Oletko kehittymishaluinen kaveri, joka janoaa päästä työstämään suuremmastakin datamassasta eheää ja ymmärrettävää kokonaisuutta? Mikäli vastasi kyllä, olet etsimämme harjoittelija!Etsimme sinua

Me Studentworkillä etsimme asiakkaallemme, Aalto-yliopistolle analyyttistä harjottelijaa neljän (4) kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden 2019 loppuun Espooseen. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseen.

Harjoittelijana tulet työskentelemään monipuolisissa datahallinnan tehtävissä edistäen CRM-kokonaisuuden käytännön toteutusta ja kehittämistä osana digitalisaatioprojektia. Lisäksi tehtävänäsi on ylläpitää erilaisia listoja, tuottaa ohjeistuksia tiedon käsittelyyn sekä hallinnoida kutsulistoja CRM-järjestelmän kautta. Toimit Kumppanuudet ja yritysyhteistyö -yksikössä, CRM:n ja analytiikan tiimissä sekä vahvassa yhteistyössä lahjoittajasuhteet -tiimin kanssa.

Aalto-yliopisto. Kohti parempaa maailmaa. Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 20 000 opiskelijaa ja yli 400 professoria. Kampuksemme sijaitsee Espoossa. Aalto-yliopiston kumppanuuksien ja yritysyhteistyön palveluihin kuuluvat yrityssuhteet, lahjoittajasuhteet, alumnisuhteet, ura- ja rekrytointipalvelut sekä näitä tukeva tietohallinta ja -analyysi. Lisää Aalto-yliopiston toiminnasta voi lukea osoitteesta https://www.aalto.fi/fi.

Pääasialliset tehtävät

- Datan päivittäminen, eheyttäminen sekä uudelleen järjestely
- Prosessikuvausten ja prosessikaavioiden tuottaminen
- Ohjeistusten tuottaminen sekä kutsulistojen hallinnointi CRM-järjestelmässä
- CRM-prosessien kehittämisen avustavat tehtävät

Odotamme sinulta

- Soveltuvaa tutkintoa (esim. KTM, AMK tai vastaava)
- Kokemusta datapankkien kanssa työskentelystä esim. työharjoittelun tai kesätyön kautta
- Sujuvaa MS Office-ohjelmien hallintaa, erityisesti Excel. Osaaminen CRM-järjestelmistä katsotaan eduksi
- Analyyttista ajattelua ja ongelmanratkaisutaitoja
- Priorisointi- ja paineensietokykyä
- Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä
- Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

- Päästä oppimaan ja kehittämään asiantuntijuuttasi ammattitaitoisten kollegoiden tukemana
- Kerryttää arvokasta työkokemusta datahallinnan tehtävissä
- Päästä osaksi Aalto-yliopiston rohkeiden ajattelijoiden yhteisöä!

Hae tehtävään heti!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän CV:si ja hakemuksesi mahdollisimman pian! Viimeinen hakupäivä on 23.6.2019. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse ja hoidamme kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut asiakaskasyrityksen puolesta. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Emmi Telanne (040 358 4527, emmi.telanne@studentwork.com).Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille - oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.
WWW-osoitehttp://www.studentwork.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Emmi Telanne (040 358 4527, emmi.telanne@studentwork.com).
Työpaikan osoite02150 ESPOO
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonnekesätyö, vuokratyöpaikka
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk, 4 kk
Haku päättyy23.06.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.studentwork.fi/job?id=97939
Ilmoitus jätetty13.06.2019
Ilmoitusnumero10000166

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin