Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Infra-alan työnjohtaja

Studentwork Group Oy Nokia

INFRA-ALAN TYÖNJOHTAJA, KOKOAIKAINEN, INFRA KIRI OY, NOKIA

Oletko valmis pakkaamaan laukkusi ja kiertämään työmaita ympäri Suomea? Onko sinulla jo aiempaa kokemusta työmailta ja haluat päästä mukaan mielenkiintoisiin projekteihin? Löytyykö sinulta luonnetta ratkoa uusia haasteita ja intoa saada hommat hoidettua? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme infra-alan työnjohtaja!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Infra Kiri Oy:lle, Infra-alan työnjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Nokialle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle.

Infra-alan työnjohtajana tehtävänäsi on infrarakentamisen työmaatoimintojen läpivienti alusta loppuun. Työnkuvaasi kuuluu myös työmaiden perustaminen ja aikataulutus, dokumenttien laadinta, materiaalihankinnat, tarvittavan aliurakoinnin järjestäminen työmaille sekä resurssien hankkiminen ja kilpailuttaminen. Tehtävä sopii henkilölle, joka on oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja sinnikäs. Sinulla tulee myös olla valmiutta reissutyöhön.

Infra Kiri Oy on Pirkanmaalla, Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa pääurakoitsijana toimiva yritys, jonka toimialoja ovat mm. putkilinjojen ja johtoverkkojen sekä teiden ja katujen rakentaminen. http://www.kiri-oy.fi/

Pääasialliset tehtävät
Infrarakentamisen työmaatoimintojen läpivieminen alusta loppuun
Työmaiden perustaminen
Dokumenttien laatiminen työmaainsinöörin kanssa
Työmaiden aikatauluttaminen
Materiaalihankinnat
Aliurakoitsijoiden resursointi

Odotamme sinulta
Soveltuvaa infra-alan koulutusta (esim. Teknikko/AMK/DI)
Matkustusvalmiutta
Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa
Aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä esimerkiksi kesätöiden kautta
Oma-aloitteista ja vastuuntuntoista työotetta

Tarjoamme sinulle
Itsenäisen työnkuvan ja vapauden vaikuttaa oman työn sisältöön
Mielenkiintoisia työprojekteja
Kannustavan työyhteisön tuen, jossa pääset nopeasti osaksi tiimiä
Yrityskulttuurin, jossa kehittymistä tuetaan

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 2.8.2020, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Tampereen rektytointitiimi (rekrytointi.tre@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille - oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.
WWW-osoitehttp://www.studentwork.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa Tampereen rektytointitiimi (rekrytointi.tre@studentwork.com).
Työpaikan osoiteKaakkurintie 7, 37150 NOKIA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy02.08.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.studentwork.com/fi-fi/avoimet-tyopaikat/127543?hsLang=en
Ilmoitus jätetty09.07.2020
Ilmoitusnumero10396129

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

35 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin