Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Infra-/geosuunnittelija

Studentwork Group Oy Oulu

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Suvic Oy:lle, Infra-/ geosuunnittelijaa kokoaikaiseen työsuhteeseen Ouluun tai Rovaniemelle. Tehtävä on vakituinen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle.

Infra-/geosuunnittelijan tehtävässä pääset mukaan erilaisiin tuulivoimaprojekteihin tekemään monipuolisia suunnittelutehtäviä. Työtehtäviisi kuuluu suunnittelutyön lisäksi yhteistyö työmaatoimihenkilöiden ja maarakennusurakoitsijoiden kanssa. Suvicin tyypillisimmät projektit ovat KVR-urakkana toteutettuja tuulipuistoja, missä pääset suunnittelemaan hankkeet alusta loppuun. Arvostamme aitoa kiinnostusta alalle sekä halua kehittyä eteenpäin.

Pääasialliset tehtävät
Infra-/geosuunnittelu alusta loppuun erilaisissa tuulivoimaprojekteissa
3D-mallinnus Novapointilla ja Autocadilla
Dokumentaatio

Odotamme sinulta
Kokemusta suunnittelusta sekä Novapointista, AutoCadista ja 3D-mallinnuksesta
Sopivaa korkeakoulututkintoa
Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
Erinomaisia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja

Tarjoamme sinulle
Kokemusta mielenkiintoisesta tulevaisuuden alasta
Kasvavan ja kehittyvän yrityksen mahdollisuudet
Mukavat työkaverit ja erinomaisen työilmapiirin
Kokeneiden kollegoiden tuen
Mahdollisuuden henkilökohtaiseen kasvuun

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 12.7.2020, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Anna-Leena Kontio (anna-leena.kontio@studentwork.com) ja viikosta 28 alkaen Junior Recruitment Manager Melike Karakaya (melike.karakaya@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille - oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.
WWW-osoitehttp://www.studentwork.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Anna-Leena Kontio (anna-leena.kontio@studentwork.com) ja viikosta 28 alkaen Junior Recruitment Manager Melike Karakaya (melike.karakaya@studentwork.com).
Työpaikan osoite90590 OULU
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy12.07.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.studentwork.com/fi-fi/avoimet-tyopaikat/153198?hsLang=en
Ilmoitus jätetty02.07.2020
Ilmoitusnumero10390301

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

40 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin