Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kesäharjoittelija Carunan HR-tiimiin

Studentwork Group Oy Espoo

Caruna huolehtii sähkönjakelusta sekä ylläpitää, kunnostaa ja rakentaa säävarmaa sähköverkkoa yli 670 000 asiakkaalleen Etelä-, Lounais- ja Länsi-Suomessa, Joensuussa, Koillismaalla sekä Satakunnassa. Verkon toimintaa valvotaan ympäri vuorokauden, jotta asiakkaille voidaan taata mahdollisimman häiriötön sähkönsaanti kaikissa olosuhteissa. Säävarma, älykäs sähköverkko luo myös pohjan tulevaisuuden energiajärjestelmälle, jossa digitaaliset palvelut kasvavat, liikenne sähköistyy ja kuluttajasta tulee energian tuottaja. Carunassa työskentelee 290 henkilöä ja lisäksi yhtiö työllistää noin 2 000 henkilöä verkonparannusprojekteissa eri puolilla Suomea.

Haemme kesäharjoittelijaa Carunan HR-tiimiin, joka vastaa henkilöstöprosesseista noin 290 työntekijän organisaatiossa.

HR-harjoittelijana pääset näköalapaikalle HR-tehtävien pariin ja saat yleiskäsityksen kaikista työsuhteen elinkaareen liittyvistä tehtävistä (mm. rekrytointi, työsuhdeasiat, palkat ja edut) ja niiden hoitamiseen tarvittavista prosesseista ja järjestelmistä. HR-harjoittelijana toimit HR-tiimin tukena osaamisesi puitteissa. Kesäloma-aikana/sijaisena voit toimia näihin liittyvissä asioissa ensisijaisena kontaktina. Toimenkuvaan kuuluvat mm. HR IT- järjestelmän tietojen ylläpito ja neuvonta, työajanseurantaan liittyvät kysymykset, etuuksien hallinnointi, työtodistukset, arkistointi ja muut hallinnolliset tehtävät.

Sinulla on taustalla tehtävään soveltuvia korkeakouluopintoja esimerkiksi johtamisen, työpsykologian, kasvatustieteiden tms. alueilta. Osaat käyttää Exceliä ja Powerpointia hyvin ja sinulla on työoikeuden perusteiden tuntemus. Olet nopea oppimaan uutta ja ennen kaikkea sinulla on sisäiseen palvelutiimiin kuuluva asiakaspalveluasenne. Tehtävän menestyksellisen hoitamisen kannalta eduksesi on, jos olet luonteeltasi aktiivinen ja ulospäinsuuntautunut sekä omaat kyvyn oma-aloitteiseen työskentelyyn. Myös aiempi kokemus HR-tietojärjestelmien käytöstä katsotaan eduksesi.

Toivottu aloitus tehtävässä on toukokuussa ja työt jatkuisivat noin neljän kuukauden ajan sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi alla olevan linkin kautta. Kesätyöhaku on auki 12.2.2019 asti. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja työtehtävistä ja rekrytointiprosessista antaa Studentworkin Laura Paananen puhelimitse arkisin, puh. +358 (0) 50 322 1465. Voit lähettää tiedusteluja myös sähköpostitse: laura.paananen@studentwork.com.Studentworkista


Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille - oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.
WWW-osoitehttp://www.studentwork.fi
YhteystiedotLisätietoja työtehtävistä ja rekrytointiprosessista antaa Studentworkin Laura Paananen puhelimitse arkisin, puh. +358 (0) 50 322 1465. Voit lähettää tiedusteluja myös sähköpostitse: laura.paananen@studentwork.com.
Työpaikan osoiteUpseerinkatu 2, 02600 ESPOO
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonnekesätyö, Rekrytointitoimeksianto
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaToukokuussa 2019
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy12.02.2019 klo 23:59
Jätä hakemushttps://www.studentwork.fi/job?id=80573
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.studentwork.fi/job?id=80573
Ilmoitus jätetty11.01.2019
Ilmoitusnumero9813961

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin