Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Marketing Specialist

Studentwork Group Oy Helsinki

Ovatko teknologia, suunnittelu ja liiketoiminta B2B-kontekstissa lähellä sydäntäsi? Haluatko päästä mielenkiintoisiin markkinoinnin tehtäviin, joissa sinulla on mahdollisuus kehittää ja kehittyä? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla tulevaisuuden frantimoni!

Me Studentworkilla haemme nyt asiakkaallemme Franticille Marketing Specialistia Helsinkiin. Tehtävä on osa-aikainen (30h/vko) ja toistaiseksi voimassa oleva, ja työllistyt siihen Studentworkin kautta. Työn aloitusajankohta on elo-syyskuussa 2020.

Marketing Specialistin tehtävässä vastaat Franticin sosiaalisen median kanavien, blogin sekä uutiskirjeen hallinnasta, kehityksestä ja sisällöntuotannosta, sekä nettisivujen sisällön päivityksestä ja kehityksestä yhdessä tiimisi kanssa. Roolissasi tehtäviisi kuuluvat myös myyntimateriaalien luominen yhteistyössä myyntitiimin kanssa, markkinointikampanjoiden suunnittelu sekä toteutus, sekä Franticin tapahtumien konseptointi, suunnittelu ja toteutus. Tehtävässä toimit myös markkinointiliidien parissa ja tulet tekemään tiivistä yhteistyötä yrityksen eri funktioiden kanssa.

Frantic on digitaalisten palveluiden konsulttiyritys. Kehitämme asiakkaidemme digitaalista liiketoimintaa ja asiakaskokemusta ihmiskeskeisen suunnittelun ja modernin sovelluskehityksen avulla.

Työllämme on aidosti vaikutus ihmisten arkeen. Suuri osa tekemisestämme pohjautuu ongelmanratkaisuun ja yhteistyöhön monimuotoisissa tiimeissä, kollegojen vertaistukea unohtamatta. Rakastamme haasteita ja etsimme jatkuvasti mahdollisuuksia oppia uutta. Työkulttuurimme on rento ja joustava, ja pyrimme olemaan elämäntilanteestasi riippumatta paras paikka työskennellä.

Pääasialliset työtehtävät
Sosiaalisen median kanavien hallinta, sisällöntuotto ja kehittäminen
Blogin ja uutiskirjeen sisällöntuotto
Verkkopalvelun sisällön päivitys ja kehittäminen yhdessä tiimin kanssa
Myyntimateriaalien luominen yhteistyössä myyntitiimin kanssa
Markkinointikampanjoiden ja tapahtumien konseptointi, suunnittelu ja toteuttaminen

Odotamme sinulta
kaupallisen alan tutkintoa ja/tai markkinoinnin opintoja sekä alan työkokemusta
kasvuun tähtäävän ja asiakaslähtöisen asenteen sekä ymmärrystä markkinoinnin roolista liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamisessa
digimarkkinoinnin perusteiden osaamista sekä ymmärrystä siitä, miten hyödyntää dataa päätöksenteon tukena
osaamista digitaalisten kanavien sisällöntuotannosta
proaktiivista ja ratkaisukeskeistä asennetta sekä erinomaisia tiimityöskentelytaitoja
erinomaista englannin ja suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden
kehittyä ja syventää markkinoinnin osaamistasi
erinomaiseen perehdytykseen
kannustavan ja innovatiivisen työyhteisön tuen

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Lähetäthän englanninkielisen hakemuskirjeen sekä CV:n hakiessasi tehtävään. Viimeinen hakupäivä on 16.7.2020, mutta nopeus on valttia! Jatkohaastattelut Franticin päässä toteutetaan viikolla 33 ja 34. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Hanni Lehmusvirta (hanni.lehmusvirta@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille - oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.
WWW-osoitehttp://www.studentwork.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Hanni Lehmusvirta (hanni.lehmusvirta@studentwork.com).
Työpaikan osoitePorkkalankatu 20 A, 00180 HELSINKI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan syksyllä 2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy16.07.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.studentwork.com/fi-fi/avoimet-tyopaikat/159479?hsLang=en
Ilmoitus jätetty30.06.2020
Ilmoitusnumero10388388

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin