Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sähköverkkojen kesäasentaja

Studentwork Group Oy Tuusula

Oletko reipas sähköalan osaaja? Löytyykö sinulta intoa ja valmiutta ratkaista asiakkaiden haasteita? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Kesäasentaja!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Relacom Finland Oy:lle, kesäasentajaa 6 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Tuusulaan. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle. Määräaikaisuuden jälkeen sinulla voi olla hyvä mahdollisuus jatkaa tehtävissä.

Kesäasentajan tehtävässä toimit sähköverkkojen asennus- ja huoltotöiden parissa Relacom Palvelut -liiketoimintayksikön eri asiakaskohteissa. Työssäsi pääset kehittämään osaamistasi verkon asennus- ja huoltotöistä osana kokeneemmista asentajista koostuvaa tiimiä. Työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden kasvattaa ymmärrystäsi sähköalasta ja toimia osana suuren organisaation ammattitaitoista työympäristöä.

Relacom Finland Oy on valtakunnallisesti toimiva palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan saamaan enemmän etua verkko- ja järjestelmäinvestoinneistaan. Relacom on yksi Pohjoismaiden johtavista toimijoista verkkojen ja järjestelmien rakentamisessa, asentamisessa ja ylläpitämisessä. Monipuoliseen osaamiseen kuuluu niin tietoliikenne ja energiaverkot kuin yritysratkaisut sekä laitejärjestelmät. Relacom-konserni toimii kaikissa Pohjoismaissa ja pelkästään Suomessa työskentelee 650 ammattilaista. (https://www.relacom.fi/)Pääasialliset tehtävät

- Maastossa tehtävät sähköverkon rakentamis-, kunnossapito- ja viankorjaustyöt
- Sähköverkkoihin liittyvä asiakaspalvelu
- Liittymien kytkentä
- Mielenkiinnon myötä myös maadoitus- ja mittaustehtävät

Odotamme sinulta

- Soveltuvaa tutkintoa (esim. Sähköverkkoasentaja)
- Valmiutta ja intoa asiakaslähtöiseen toimintaan
- Reipasta työotetta
- B-ajokorttia

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

- Kehittää taitojasi ja ymmärrystäsi sähköverkoista
- Kerryttää arvokasta työkokemusta
- Hyvän perehdytyksen tehtävään
- Ammattitaitoisen ja kannustavan työyhteisön tuen


Hae tehtävään heti!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian! Viimeinen hakupäivä on 2.6.2019. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Emmi Telanne (040 358 4527, emmi.telanne@studentwork.com).
Hakemukset: https://www.studentwork.fi/job?id=95024


Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille - oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.
WWW-osoitehttp://www.studentwork.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Emmi Telanne (040 358 4527, emmi.telanne@studentwork.com).
Työpaikan osoiteRuneberginkatu 5 B, 04300 TUUSULA
Palkkaussopimuksen mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk, 6 kk
Ilmoitus jätetty16.05.2019
Ilmoitusnumero9968081

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

34 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin