Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ravintolatyöntekijä

SubHouse Oy Lappeenranta

Haemme Lappeenrannan Subway Sammonlahteen yhtä kokoaikaista ja yhtä osa-aikaista työntekijää.

Subway on työpaikka, jossa jokainen päivä on erilainen! Meille ensiarvoisen tärkeää on, että jokainen työntekijämme viihtyy töissä ja saa tehdä monipuolisia työtehtäviä joustavin työajoin. Kannustamme kaikkia työntekijöitämme etenemään urapolullaan haluamaansa suuntaan.

Subway-ravintoloita ei olisi ilman Sandwich Artisteja. Sandwich Artist on juuri se henkilö, joka loihtii asiakkaille juuri sen oikean ja halutuista raaka-aineista valmistetun Subin. Sandwich Artistin työtehtävät eivät koostu ainoastaan Subien valmistamisesta, vaan sisältävät myös asiakaspalvelua, kassanhoitoa, myynnin seurantaa, ravintolan siisteyden ja viihtyvyyden ylläpitoa, kuorman purkua ja toimitusten kirjaamista, muutamia mainitaksemme.

Mitä odotamme Sandwich Artistilta? Työskennelläksesi Sandwich Artistina, riittää, että tulet toimeen monenlaisten ihmisten kanssa ja sinulta löytyy halu oppia. Et siis tarvitse aiempaa työkokemusta, sillä me opetamme kaiken tarvittavan, ehkä enemmänkin.

Jos siis etsit työpaikkaa, jossa on joustavat työajat sekä mielenkiintoinen ja vauhdikas työympäristö, tartu tilaisuuteen nyt ja lähetä meille hakemus. Täytämme paikat heti sopivien hakijoiden löydyttyä.
WWW-osoitehttp://www.subway.fi
YhteystiedotPasi Kärki, sähköposti : pasi.karki@fimyson.fi
Työpaikan osoiteKaivokatu 5 B, 53100 LAPPEENRANTA
PalkkausTes
Työ alkaa15.07.2020
Työaikaosapäivätyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty09.07.2020
Ilmoitusnumero10396419

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

37 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin