Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Laite- ja viemäröintisuunnittelija

Suomen INFRA Palvelu Oy Turku

Laite- ja viemäröintisuunnittelija

Suomen INFRA Palvelu Oy on vuonna 2016 perustettu infra- ja teollisuusrakennuttamiseen sekä valvontaan erikoistunut pieni konsulttitoimisto. Toimialueemme on koko Suomi. Laajennamme toimintaamme polttoainejakeluasemien laite- ja viemäröintisuunnitteluun.

Toimintamme laajentuessa myös suunnitteluun etsimme nuorta suunnittelijaa Turkuun. Osa työstä on mahdollista tehdä etänä.

Tehtäväsi sisältävät rakentamisen ja teollisuuden projektien 3D-suunnittelua. Pääosin polttoaineiden jakeluasemien laite- ja viemäröintisuunnittelmia. Toimit työssäsi itsenäisesti vanhemman suunnittelijan ohjauksessa.

Etsimällämme henkilöllä tulisi olla:

- Tehtävään soveltuvaa insinööri- tai diplomi-insinööritason koulutusta - voit olla myös opintojesi loppusuoralla

- Toivomme muutaman vuoden kokemusta suunnittelutehtävistä sekä kokemusta 3D-suunnitteluohjelmistojen käytöstä

- Englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi

Lisäksi arvostamme aktiivista työskentelyotetta, yrittäjähenkisyyttä ja sopeutumiskykyä nopeatempoiseen projektiympäristöön.

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisissa projekteissa. Käytössäsi on nykyaikaiset suunnitteluohjelmatja välineet, joilla voit suoriutua työstäsi mahdollisimman hyvin. Työmme on vaativaa, mutta vaativuuden vastapainona on vapaus - vapaus kehittyä ja kehittää, sekä yhdistää työ ja vapaa-aika joustavasti mielekkääksi kokonaisuudeksi.
WWW-osoitehttps://www.suomeninfrapalvelu.fi/
YhteystiedotKiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Jouni Äikäs 040 55 99 250 (parhaiten tavoittaa iltaisin klo 16:00 alkaen)
Työpaikan osoiteVerkapiha 3 B 21, 20100 TURKU
Työ alkaaheti kun sopiva löytyy
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy19.02.2021 klo 16:00
Jätä hakemusJos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostiosoitteeseen jouni@aikas.fi. Voimme täyttää paikan heti, jos olet tehtävään soveltuva henkilö.
Ilmoitus jätetty13.01.2021
Ilmoitusnumero10578193

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin