Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Face-to-face -varainhankkija

Suomen Punainen Risti Oulu

Etsimme feissareita Oulun tiimiimme!

Avun ketju alkaa lahjoittajasta, tule ja auta hankkimalla lisää kuukausilahjoittajia.

Odotamme sinua iloiseen, rentoon ja kansainväliseen tiimiimme. Meillä on tarjota työ, jolle ei löydy vertaistaan, työ joka ei päästä helpolla, mutta antaa sitäkin enemmän. Feissarina eli F2F-varainhankkijana tehtäväsi on lähestyä ihmisiä aktiivisesti kadulla, ovilla ja kauppakeskuksissa ja vakuuttaa heidät liittymään Suomen Punaisen Ristin kuukausilahjoittajiksi.

Työpanoksesi on erittäin tärkeä, sillä kuukausilahjoittajien avulla varmistamme avun saannin niin kotimaassa kuin ympäri maailmaa.


Mitä Suomen Punainen Risti tekee?

Suomen Punainen Risti on humanitaarista työtä tekevä kansalaisjärjestö, yksi Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun 191 kansallisesta yhdistyksestä. Hankimme varoja auttaaksemme heikoimmassa asemassa olevia ihmisiä kotimaassa ja ulkomailla. Työtämme ohjaavat periaatteet ovat inhimillisyys, tasapuolisuus, puolueettomuus, riippumattomuus, vapaaehtoisuus, ykseys ja yleismaailmallisuus.

Saatat tuntea kotimaan työtämme esim. ensiapukurssiemme, ystävätoimintamme tai vaikkapa nuoria auttavien turvatalojemme kautta. Kansainvälinen avustustyömme on näkynyt sinulle varmasti myös. Esimerkiksi kenttäsairaalan turvin voimme viedä elintärkeitä sairaanhoito- ja terveyspalveluja katastrofialueille.

Lue lisää työstämme www.punainenristi.fi


Mitä toivomme feissarilta?

Sinulta odotamme reilua ja positiivista mieltä, sitkeyttä ja sinnikkyyttä. Tehtäväsi on antaa kasvot ja ääni järjestölle ja kertoa jokaiselle työstämme.

Työssä on tärkeää uskaltaa ottaa rohkeasti kontaktia ihmisiin, selittää asiat vakuuttavasti ja saada asiakkaalle aikaan tunne, että pienikin teko on merkityksellinen. Tällä tavoin saamme uusia kuukausilahjoittajia, joiden turvin hyvä työmme jatkuu.

Positiivinen ja avoin asenne vie sinut pitkälle!


Mitä tarjoamme?

Joustavat työajat: Työvuoroja voi tehdä maanantaista lauantaihin, 2-5 kpl viikossa, aamu- tai ilta-aikaan. Sinulla on mahdollisuus tehdä töitä kadulla, ovilla, kauppakeskuksissa ja yrityksissä. Pystyt itse vaikuttamaan työaikaan ja työvuorojen pituuteen.

Kilpailukykyisen palkan: Tarjoamme työstä palkkaa feissarille 12,38 €/h, tiiminvetäjälle 14,45 €/h. Lisäksi maksamme 9 % lomakorvauksen, +15 % iltalisän klo 18 jälkeen ja +25 % lauantailisän.

Vakituisen työsuhteen: Uudet työsopimuksemme ovat lähtökohtaisesti vakituisia, ellei asiasta erikseen sovita työntekijän kanssa.

Näköalapaikan järjestötyöhön: Suomen Punaisen Ristin työntekijänä pääset seuraamaan aitiopaikalta järjestön työtä. Punaisen Ristin työntekijänä saat ilmaisen ensiapukoulutuksen, kun olet ollut työsuhteessa 6 kuukautta ja tehnyt tuona aikana hyvää tulosta.

Tukea ja koulutusta: Tukenasi työssä on kokeneet koordinaattorit ja tiiminvetäjät, jotta pääset hyvin mukaan ja saat kattavan, jatkuvan koulutuksen. Opit paljon itsestäsi vuorovaikuttajana ja voit myös kehittää jo olemassa olevia vuorovaikutustaitojasi. Tämä työ opettaa vaikka takanasi olisi pitkä ja laaja työ- ja elämänkokemus.

Lähetä meille lyhyt ja ytimekäs hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja minkä takia haet tätä työtä. Muista myös merkitä mihin KAUPUNKIIN haet.

Lisätietoja ja hakemukset: tuomas.mattila@redcross.fi, 040 194 5955
WWW-osoitehttp://www.punainenristi.fi
YhteystiedotTuomas Mattila, F2F-Aluekoordinaattori: Oulu, Jyväskylä ja Vaasa
tuomas.mattila@redcross.fi
040 194 5955
Työpaikan osoite90100 OULU
Palkkaus12,22 €/h
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaHeti tai sopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö, 3-6 h /vuoro, 2-5 vuoroa per viikko (9-36,25 h/vko)
Työn kestoyli 12 kuukautta, Kesto myös sovittavissa
Haku päättyy07.02.2021 klo 23:59
Jätä hakemustuomas.mattila@redcross.fi
Ilmoitus jätetty14.01.2021
Ilmoitusnumero10579230

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin