Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Näytteenottaja

Suomen Terveystalo Oy Vantaa

NÄYTTEENOTTAJIA HELSINKI-VANTAAN LENTOKENTÄLLÄ TAPAHTUVAAN NÄYTTEENOTTOON.

Terveydenhuollon ammattihenkilö, tule meille näytteenottajaksi mielenkiintoiseen ympäristöön Helsinki-Vantaan lentokentälle!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työnkuvan, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi ja kokemustasi näytteenottotyössä.

Sinulla tulisi olla laboratoriohoitajan/bioanalyytikon tai sairaanhoitajan/lähihoitajan (laboratoriotyöhön suuntautuminen) koulutus ja kokemus laskimoverinäytteenotosta sekä monipuolisesta näytteenotosta, myös lapsilta.

Saat kattavan perehdytyksen ennen lentokentällä tapahtuvaa vuoroa. Lentokentällä olevia näytteenottovuoroja on tarjolla toistaiseksi aina keskiviikkoisin klo 18.30 ja 22.00 - 02.30 välisen ajan, jatkossa mahdollisesti myös muina päivinä.

Työsuhteet ovat määräaikaisia (30.06.2022 asti).

Tehtävien hoitaminen edellyttää sinulta suomen kielen lisäksi hyvää englannin kielen taitoa.


Terveystalo on liikevaihdoltaan ja verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon, ja hyvinvoinnin palveluja yritys- ja yksityisasiakkaille sekä julkiselle sektorille. Valtakunnallinen verkosto kattaa yli 300 toimipaikkaa eri puolilla Suomea. Toimipaikkaverkostoa täydentävät ympäri vuorokauden saatavilla olevat digitaaliset palvelut.

Vuonna 2020 Terveystalossa asioi noin 1,2 miljoonaa yksittäistä asiakasta. Asiakaskäyntejä tehtiin yhteensä noin 6,9 miljoonaa. Terveystalossa työskentelee yli 13 000 terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaista. Terveystalon palveluilla on Avainlippu-tunnus ja yhtiö on Suomalaisen työn liiton jäsen. www.terveystalo.com
Yhteystiedotwww.terveystalo.com/tyopaikat
Työpaikan osoite01531 VANTAA
PalkkausTES
Työ alkaasovittaessa
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kesto1 - 3 kk, 30.06.2022
Haku päättyy31.01.2022
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.terveystalo.com/tyopaikat
Ilmoitus jätetty10.11.2021
Ilmoitusnumero11053169
Työnantajan viite14724

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

73 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin