Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sairaanhoitaja

Suomen Terveystalo Oy Espoo

Haemme

SAIRAANHOITAJAA

vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Etsimme sairaanhoitajaa osaksi hoitajatiimiämme! Työtehtäviisi kuuluu monipuolisesti sairaanhoitajan eri tehtäviä.

Sinulla on sairaanhoitajan koulutus ja työkokemus lääkäriasema työskentelystä luetaan eduksesi. Toivomme sinun haluavan yhä jatkaa oppimistasi ja kehittämään ammattitaitoasi. Olet tiimipelaaja, kykenet myös itsenäiseen ja vastuulliseen työhön ja haluat olla mukana tarjoamassa asiakkaillemme parasta mahdollista hoitokokemusta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtävän, tueksesi saat kannustavan työyhteisön ja ison konsernin edut.

Ota meihin yhteyttä, annamme mielelämme lisätietoja tehtävästä!

Täytä oheinen hakemus ja liitä mukaan ansioluettelosi viimeistään 2.8.2020. Toimithan ripeästi, sillä täytämme paikan heti, kun sopiva henkilö löytyy. Huomioithan, ettemme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.

Tervetuloa Terveystaloon!

Ystävällisin terveisin,

Arja Sunila
arja.sunila@terveystalo.com

Terveystalo on Helsingin pörssissä listattu julkinen osakeyhtiö, jolla on vahva suomalainen omistus. Terveystalo on liikevaihdoltaan ja verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon palveluja yritys- ja yksityisasiakkaille ja julkiselle sektorille. Valtakunnallinen verkostomme kattaa noin 300 toimipaikkaa eri puolilla Suomea. Toimipaikkaverkostoa täydentävät ympäri vuorokauden saatavilla olevat digitaaliset palvelut.

Vuonna 2019 Terveystalossa asioi 1,2 miljoonaa yksittäistä asiakasta. Lääkärikäyntejä tehtiin noin 3,7 miljoonaa. Terveystalossa työskentelee yli 13 000 terveydenhuollon ammattilaista. Terveystalon palveluilla on Avainlippu-tunnus ja yhtiö on Suomalaisen työn liiton jäsen. www.terveystalo.com
YhteystiedotArja Sunila
arja.sunila@terveystalo.com
Työpaikan osoite02770 ESPOO
PalkkausTES
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa01.09.2020, 1.9.2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy02.08.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.terveystalo.com/tyopaikat
Ilmoitus jätetty09.07.2020
Ilmoitusnumero10396308
Työnantajan viite8762

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

37 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin