Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sairaanhoitaja/Terveydenhoitaja

Suomen Terveystalo Oy Oulu

Toimintamme kasvaessa haemme Ouluun, Tampereelle ja Helsinkiin

SAIRAANHOITAJIA/TERVEYDENHOITAJIA

toistaiseksi voimassa olevaan, kokoaikaiseen työsuhteeseen

Tehtävässäsi vastaat osaltasi asiakkaiden päivystyksellisestä hoidon tarpeen arvioinnista ja terveysneuvonnasta ensisijaisesti puhelimessa ja erilaisissa digikanavissa. Lisäksi tehtäväsi saattaa sisältää mm. ajanvarausta. Meillä on hyvä konsultaatiotuki sekä moniammatillinen tiimi kehittämässä uusia terveydenhuollon digipalveluita. Meillä pääset palvelemaan asiakkaita vauvasta vaariin.

Tehtävä vaatii sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan koulutuksen. Sinulla on työkokemusta perusterveydenhuollon tai erikoissairaanhoidon päivystyksestä. Edellytämme kokemusta hoitajan vastaanottotoiminnasta ja hoidon tarpeen arvioinnista. Arvostamme lisäksi kokemusta puhelinpalvelutyöstä. Ratkaisukeskeisyys, hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky tehdä päätöksiä ovat tehtävän kannalta tärkeitä taitoja. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan tehtävässä eduksi.

Työ on kolmivuorotyötä sisältäen myös yö- ja viikonlopputyöskentelyä. Voit halutessasi työskennellä suureksi osaksi etänä, mutta työ vaatii myös toimistolla läsnäoloa 1-2 päivänä kuukaudessa. Myös perehdytyksen toteutamme pääosin lähiperehdytyksenä. Tiimityöskentely on meille tärkeää ja ideoimme tiimissä jatkuvasti uutta laadukkaampaa ja toimivampaa palvelua.

Kiinnostuitko?

Käy täyttämässä sähköinen hakemus 30.10.2021 mennessä, ja liitä siihen ansioluettelosi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Huomioithan, että sähköpostilla lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Maiju Kokkoniemi, maiju.kokkoniemi@terveystalo.com - Puhelimitse tavoitat Maijun keskiviikkoisin klo 9-11 välisenä aikana numerosta p. 050 470 4269.

Tervetuloa mukavaan joukkoomme!Terveystalo on liikevaihdoltaan ja verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon, ja hyvinvoinnin palveluja yritys- ja yksityisasiakkaille sekä julkiselle sektorille. Valtakunnallinen verkosto kattaa yli 300 toimipaikkaa eri puolilla Suomea. Toimipaikkaverkostoa täydentävät ympäri vuorokauden saatavilla olevat digitaaliset palvelut.

Vuonna 2020 Terveystalossa asioi noin 1,2 miljoonaa yksittäistä asiakasta. Asiakaskäyntejä tehtiin yhteensä noin 6,9 miljoonaa. Terveystalossa työskentelee yli 13 000 terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaista. Terveystalon palveluilla on Avainlippu-tunnus ja yhtiö on Suomalaisen työn liiton jäsen. www.terveystalo.com
YhteystiedotMaiju Kokkoniemi, maiju.kokkoniemi@terveystalo.com - Puhelimitse tavoitat Maijun keskiviikkoisin klo 9-11 välisenä aikana numerosta p. 050 470 4269.
Työpaikan osoite90100 OULU
PalkkausTES
Työ alkaa01.12.2021, 1.12.2021
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.10.2021
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.terveystalo.com/tyopaikat
Ilmoitus jätetty28.09.2021
Ilmoitusnumero10976476
Työnantajan viite14247

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

24 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin