Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Terveydenhoitaja

Suomen Terveystalo Oy Espoo

Haemme

TERVEYDENHOITAJAA

vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Sinulla on terveydenhoitajan tai sairaanhoitajan pätevyys, ja työkokemus luetaan eduksesi. Arvostamme laaja-alaista osaamista koulu-, neuvola-, äitiys- ja joukkoseulontatehtävistä, lisäksi kokemus vastaanottotyöstä luetaan eduksesi. Toivomme sinulta asiakaslähtöistä, aktiivista, ratkaisukeskeistä ja yhteistyöhaluista työskentelyotetta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn terveydenhoitajana, sähköiset työkalut työsi tueksi, mahdollisuuden kehittää osaamistasi sekä osaavan, moniammatillisen tiimin tuen. Meillä saat nauttia kannustavasta työyhteisöstä.

Ota yhteyttä, annan mielelläni lisätietoja tehtävästä!

Kerro itsestäsi lisää ja täytä hakulomake 2.8.2020 mennessä. Sähköpostihakemuksia emme valitettavasti käsittele.

Tervetuloa Terveystaloon!

Ystävällisin terveisin,

Arja Sunila
arja.sunila@terveystalo.com


Terveystalo on Helsingin pörssissä listattu julkinen osakeyhtiö, jolla on vahva suomalainen omistus. Terveystalo on liikevaihdoltaan ja verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon palveluja yritys- ja yksityisasiakkaille ja julkiselle sektorille. Valtakunnallinen verkostomme kattaa noin 300 toimipaikkaa eri puolilla Suomea. Toimipaikkaverkostoa täydentävät ympäri vuorokauden saatavilla olevat digitaaliset palvelut.

Vuonna 2019 Terveystalossa asioi 1,2 miljoonaa yksittäistä asiakasta. Lääkärikäyntejä tehtiin noin 3,7 miljoonaa. Terveystalossa työskentelee yli 13 000 terveydenhuollon ammattilaista. Terveystalon palveluilla on Avainlippu-tunnus ja yhtiö on Suomalaisen työn liiton jäsen. www.terveystalo.com
YhteystiedotArja Sunila
arja.sunila@terveystalo.com
Työpaikan osoite02770 ESPOO
PalkkausTES
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa01.09.2020, 1.9.2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy02.08.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.terveystalo.com/tyopaikat
Ilmoitus jätetty09.07.2020
Ilmoitusnumero10396307
Työnantajan viite8764

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

37 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin