Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Työterveyshoitaja

Suomen Terveystalo Oy Eura

Haemme

TYÖTERVEYSHOITAJAA

määräaikaiseen, kokopäiväiseen työsuhteeseen. Ensisijaisena työntekopaikka on Euran toimipiste, tarpeen vaatiessa toimipisteena voi olla myös Säkylä, Harjavalta, Kokemäki ja Nakkila. Sijaisuus jatkuu mahdollisesti myös 16.8. jälkeen.

Sinua odottaa innostava asiakasyrityskokonaisuus, jossa pääset työskentelemään ihmisten ja yritysten paremman hyvinvoinnin puolesta. Huolehdit nimettyjen yritysten työntekijöiden ja työyhteisöjen terveydestä ja hyvinvoinnista sekä yritysasiakkuuden hoidosta yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa.

Sinulla on terveydenhoitajan koulutuksen lisäksi kokemusta työterveyshoitajan itsenäisestä ja tavoitteellisesta työskentelystä. Toivomme sinulta asiakaslähtöistä, aktiivista, ratkaisukeskeistä ja yhteistyöhaluista työskentelyotetta sekä rohkeutta ja intoa viedä asiakasyritysten työterveys pysyvästi paremmalle tasolle. Olet kiinnostunut työelämän ilmiöistä, joita pääset ratkomaan yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Roolisi on toimia tulkkina ja tukijana työelämän ja terveydenhuollon rajalla.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn eri alojen asiakasyritysten työterveyshoitajana, sähköiset työkalut työsi tueksi, mahdollisuuden kehittää osaamistasi sekä osaavan, moniammatillisen tiimin tuen. Alan johtavana toimijana tarjoamme myös ison talon edut, näköalapaikan terveydenhuoltoalan kehitykseen ja monipuolisia urapolkumahdollisuuksia. Meillä saat nauttia kannustavasta työyhteisöstä.

Ota yhteyttä, annan mielelläni lisätietoja tehtävästä. Kerro itsestäsi lisää ja täytä oheinen hakulomake 17.7.2020 mennessä. Sähköpostihakemuksia emme valitettavasti käsittele. Paikat täytetään sopivan hakijan löytyessä.

Tule kanssamme luomaan terveitä työpaikkoja!

Ystävällisin terveisin,

Päivi Antikainen
paivi.antikainen@terveystalo.com
p. 050 352 3022

Terveystalo on Helsingin pörssissä listattu julkinen osakeyhtiö, jolla on vahva suomalainen omistus. Terveystalo on liikevaihdoltaan ja verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon palveluja yritys- ja yksityisasiakkaille ja julkiselle sektorille. Vuonna 2018 valtakunnallinen verkostomme kattoi noin 180 toimipaikkaa eri puolilla Suomea. Toimipaikkaverkostoa täydentävät ympäri vuorokauden saatavilla olevat digitaaliset palvelut.

Vuonna 2018 Terveystalossa asioi 1,2 miljoonaa yksittäistä asiakasta. Lääkärikäyntejä tehtiin noin 3,5 miljoonaa. Terveystalossa työskentelee yli 10 000 terveydenhuollon ammattilaista, joista noin puolet toimii itsenäisinä ammatinharjoittajina. Terveystalon palveluilla on Avainlippu-tunnus ja yhtiö on Suomalaisen Työn Liiton jäsen. www.terveystalo.com

TERVEYSTALO on savuton työpaikka.
YhteystiedotPäivi Antikainen
paivi.antikainen@terveystalo.com
p. 050 352 3022
Työpaikan osoite27510 EURA
Työ alkaa13.07.2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto1 - 3 kk
Haku päättyy17.07.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.terveystalo.com/tyopaikat
Ilmoitus jätetty08.07.2020
Ilmoitusnumero10395187
Työnantajan viite8742

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

38 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin