Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Työterveyslääkäri, Erikoislääkäri

Suomen Terveystalo Oy Eura

Haen

TYÖTERVEYSLÄÄKÄRIÄ Harjavaltaan osaksi osaavaa joukkoamme joko vakituiseen työsuhteeseen tai ammatinharjoittajaksi huolehtimaan kanssamme asiakkaidemme terveydestä ja hyvinvoinnista.

HYVIÄ SYITÄ TULLA TERVEYSTALOON
Tarjoamme monipuolisia työterveyspalveluja asiakkaillemme. Meiltä löytyvät myös laboratoriotutkimukset sekä kuvantamisen palvelut (röntgentutkimukset, ultraäänitutkimukset, MRI ja luuntiheysmittaus). Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän ja ammatillisia kehittymismahdollisuuksia. Halutessasi voit perinteisen lähivastaanoton lisäksi toimia myös chat- ja/tai etävastaanottolääkärinä.

Työskentelysi apuna sinulla on nimetty lääkäriasiakkuusvastaava, joka huolehtii perehdytyksestä ja tuesta eri tilanteissa. Tämän lisäksi tukenasi ovat myös lääkäriverkostomme paikallisesti ja valtakunnallisesti. Lääkärin työtä tukevat myös hyvät tutkimus- ja konsultaatiomahdollisuudet.Toimimme myös erikoislääkärikouluttajina, joten meillä onnistuu myös erikoistuminen työterveyshuoltoon.

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen tehtävän. Työaika ja palkkaus, tai ammatinharjoittajien osalta yhteistyön yleiset ehdot, järjestyvät joustavasti ja kannustavasti sopimuksen mukaan.

Ilmianna itsesi ja ota rohkeasti yhteyttä. Keskutelen mielelläni eri vaihtoehdoista jolla yhteistyömme pääsee alkamaan.

Tervetuloa työkaveriksemme Terveystaloon!

Ystävällisin terveisin,

Aki Äijälä
Vastaava työterveyslääkäri
p. 0504755729
aki.aijala@terveystalo.com

Sirkku Suominen
Aluejohtaja
p. 043 820 2225
sirkku.suominen@terveystalo.com


Terveystalo on Helsingin pörssissä listattu julkinen osakeyhtiö, jolla on vahva suomalainen omistus. Terveystalo on liikevaihdoltaan ja verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon palveluja yritys- ja yksityisasiakkaille ja julkiselle sektorille. Valtakunnallinen verkostomme kattaa noin 300 toimipaikkaa eri puolilla Suomea. Toimipaikkaverkostoa täydentävät ympäri vuorokauden saatavilla olevat digitaaliset palvelut.

Vuonna 2019 Terveystalossa asioi 1,2 miljoonaa yksittäistä asiakasta. Lääkärikäyntejä tehtiin noin 3,7 miljoonaa. Terveystalossa työskentelee yli 13 000 terveydenhuollon ammattilaista. Terveystalon palveluilla on Avainlippu-tunnus ja yhtiö on Suomalaisen työn liiton jäsen. www.terveystalo.com

TERVEYSTALO on savuton työpaikka.
YhteystiedotAki Äijälä
Vastaava työterveyslääkäri
p. 0504755729
aki.aijala@terveystalo.com

Sirkku Suominen
Aluejohtaja
p. 043 820 2225
sirkku.suominen@terveystalo.com
Työpaikan osoite27510 EURA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa01.12.2020, 1.12.2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.11.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.terveystalo.com/tyopaikat
Ilmoitus jätetty01.10.2020
Ilmoitusnumero10476103
Työnantajan viite8594

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

30 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin