Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Työterveyslääkäri

Suomen Terveystalo Oy Uusikaupunki

Haen

TYÖTERVEYSLÄÄKÄRIÄ osaksi osaavaa joukkoamme joko vakituiseen työsuhteeseen tai ammatinharjoittajaksi huolehtimaan kanssamme asiakkaidemme terveydestä ja hyvinvoinnista.

HYVIÄ SYITÄ TULLA TERVEYSTALOON
Tarjoamme monipuolisia työterveyspalveluja asiakkaillemme. Meiltä löytyvät myös laboratoriotutkimukset sekä kuvantamisen palvelut (röntgentutkimukset, ultraäänitutkimukset, MRI ja luuntiheysmittaus). Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän ja ammatillisia kehittymismahdollisuuksia. Halutessasi voit perinteisen lähivastaanoton lisäksi toimia myös chat- ja/tai etävastaanottolääkärinä.

Työskentelysi apuna sinulla on nimetty lääkäriasiakkuusvastaava, joka huolehtii perehdytyksestä ja tuesta eri tilanteissa. Tämän lisäksi tukenasi ovat myös lääkäriverkostomme paikallisesti ja valtakunnallisesti. Lääkärin työtä tukevat myös hyvät tutkimus- ja konsultaatiomahdollisuudet.Toimimme myös erikoislääkärikouluttajina, joten meillä onnistuu myös erikoistuminen työterveyshuoltoon.

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen tehtävän. Työaika ja palkkaus, tai ammatinharjoittajien osalta yhteistyön yleiset ehdot, järjestyvät joustavasti ja kannustavasti sopimuksen mukaan. Osa-aikaisuuskin on mahdollista.

Kyseessä on erittäin kiinnostava tehtävä, jossa toiminta on lähes pelkkää Kela 1 -työtä. Pääset tekemään vaikuttavaa työterveyshuoltoa ison yrityksen ytimessä ja yhteistyö sujuu hyvin niin oman tiimin kuin asiakkaankin kanssa.

Pätevyys/Kokemus:
Työterveyslääkäri, työterveyshuoltoon erikoistuva lääkäri tai työterveyshuollosta kiinnostunut yleislääkäri, joka on kiinnostunut/valmis aloittamaan työterveyshuollon erikoistumisen.

Ilmianna itsesi ja ota rohkeasti yhteyttä. Keskustelen mielelläni eri vaihtoehdoista, jolla yhteistyömme pääsee alkamaan. Haethan tehtävää viimeistään 31.10.2020 mennessä.

Tervetuloa työkaveriksemme Terveystaloon!

Ystävällisin terveisin,

Aki Äijälä
Vastaava työterveyslääkäri
p. 0504755729
aki.aijala@terveystalo.com


Terveystalo on Helsingin pörssissä listattu julkinen osakeyhtiö, jolla on vahva suomalainen omistus. Terveystalo on liikevaihdoltaan ja verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon palveluja yritys- ja yksityisasiakkaille ja julkiselle sektorille. Valtakunnallinen verkostomme kattaa noin 300 toimipaikkaa eri puolilla Suomea. Toimipaikkaverkostoa täydentävät ympäri vuorokauden saatavilla olevat digitaaliset palvelut.

Vuonna 2019 Terveystalossa asioi 1,2 miljoonaa yksittäistä asiakasta. Lääkärikäyntejä tehtiin noin 3,7 miljoonaa. Terveystalossa työskentelee yli 13 000 terveydenhuollon ammattilaista. Terveystalon palveluilla on Avainlippu-tunnus ja yhtiö on Suomalaisen työn liiton jäsen. www.terveystalo.com


TERVEYSTALO on savuton työpaikka.
YhteystiedotAki Äijälä
Vastaava työterveyslääkäri
p. 0504755729
aki.äijälä@terveystalo.com
Työpaikan osoite23500 UUSIKAUPUNKI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.10.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.terveystalo.com/tyopaikat
Ilmoitus jätetty25.09.2020
Ilmoitusnumero10470535
Työnantajan viite8901

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

28 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin