Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Työterveyspsykologi

Suomen Terveystalo Oy Tampere

Terveystalo Tampereelle etsitään kahta TYÖTERVEYSPSYKOGIA!

Innostutko monipuolisesta työskentelystä työterveys- ja työpsykologian parissa? Meillä Terveystalo Tampereella on haettavissa kaksi työtehtävää, joihin etsimme motivoituneita osaajia.

Roolissasi toimit asiakasvastuullisena työterveyspsykologina osana moniammatillisia työterveystiimejä. Työtehtäväsi muodostuvat sekä yksilö- että organisaatiotyöstä. Työterveyspsykologina olet tärkeässä roolissa luomassa yhdessä yritysasiakkaidemme kanssa työterveyskumppanuutta, pääset valmentamaan ja tukemaan sekä työyhteisöjä että johtamistyötä.

Työssä on tärkeää aktiivinen työote ja rohkeus tarjota oman alan asiantuntijuutta työterveystiimien ja asiakkaidemme käyttöön.

Edellytyksenä on psykologian maisterin tutkinto, lisäksi työterveyshuollon pätevöitymiskoulutuksen suorittaminen on eduksi. Monipuolinen työelämän tuntemus ja työ- ja organisaatiopsykologian perehtyneisyys antavat työskentelyyn myös laaja-alaista hyötyä.

Etsimme osa-aikaista ammatinharjoittajaa keskustan toimipisteeseemme ja työsuhteista vakituista työterveyspsykologia Hervannan toimipisteeseemme. Hervannassa työskentely vaatii myös englannin kielellä työskentelyä.

Terveystalossa pääset osaksi paitsi mukavaa mioniammatillista työyhteisöä myös yli 250 työterveyspsykologin porukkaa, joka kasvaa jatkuvasti. Paikallisesti Tampereella meitä on kymmenkunta kollegaa. Tarjoamme Sinulle monipuolisen työn, innostavan työyhteisön, sähköiset työkalut työsi tueksi, mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja osaavan sekä moniammatillisen että työterveyspsykogitiimin tuen.

Toivomme, että voisit aloittaa työtehtävässä mahdollisesti syyskuun alussa, mutta aloituksesta voimme sopia yhdessä.


Jätäthän hakemuksen viimeistään 26.7.2020.

Annan mielelläni lisätietoja: 22.7. klo 14-15 tai 23.7. klo 9-10 (p. 050 4721875).


Tule kanssamme luomaan Terveitä Työpaikkoja!


Heini Björn-Rantala
Vastaava työterveyspsykologi, Tampereen yksiköt
heini.bjorn-rantala@terveystalo.com

p. 050 4721875


Terveystalo on Helsingin pörssissä listattu julkinen osakeyhtiö, jolla on vahva suomalainen omistus. Terveystalo on liikevaihdoltaan ja verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon palveluja yritys- ja yksityisasiakkaille ja julkiselle sektorille. Valtakunnallinen verkostomme kattaa noin 300 toimipaikkaa eri puolilla Suomea. Toimipaikkaverkostoa täydentävät ympäri vuorokauden saatavilla olevat digitaaliset palvelut.

Vuonna 2019 Terveystalossa asioi 1,2 miljoonaa yksittäistä asiakasta. Lääkärikäyntejä tehtiin noin 3,7 miljoonaa. Terveystalossa työskentelee yli 13 000 terveydenhuollon ammattilaista. Terveystalon palveluilla on Avainlippu-tunnus ja yhtiö on Suomalaisen työn liiton jäsen. www.terveystalo.com
YhteystiedotHeini Björn-Rantala
Vastaava työterveyspsykologi, Tampereen yksiköt
heini.bjorn-rantala@terveystalo.com
p. 050 4721875
Työpaikan osoite33720 TAMPERE
Työ alkaa01.09.2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy26.07.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.terveystalo.com/tyopaikat
Ilmoitus jätetty30.06.2020
Ilmoitusnumero10388460
Työnantajan viite8608

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

6 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin