Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vastaava työterveyslääkäri

Suomen Terveystalo Oy Vaasa

Haen Vaasan ja Kristiinankaupunkimme yksikköön

VASTAAVAA TYÖTERVEYSLÄÄKÄRIÄ työsuhteiseksi tai ammatinharjoittajaksi.

Työn aloitusajankohta ja työaika ovat sovittavissa joustavasti.

Olet työterveyshuollon erikoislääkäri tai olet erikoistumisen loppusuoralla ja sinulla on hyvät edellytykset toimia vastaavana lääkärinä, sekä kehittää yksikön ja työterveyden moniammatillista toimintaa. Yhteistyö- ja vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset, sillä toimit työsuhteisten lääkäreidemme esimiehenä. Tehtävässä pääset kehittämään osaamistasi ja tekemään pitkäjänteistä työtä vakiintuneen asiakaskunnan parissa moniammatillisessa tiimissä.

Tarjoan sinulle monipuolisen tehtävän, ammattitaitoisen työyhteisön ja työterveyden vahvan lääkäriverkoston, digitaaliset työkalut, modernit toimitilat lääkärikeskussairaalassamme sekä tutkimus- ja konsultaatiomahdollisuudet hyvin sopimusehdoin.

Kun kiinnostuit, ota yhteyttä, kerron mielellämme lisää. Voit myös jättää yhteystietosi oheisella hakulomakkeella tai laittaa viestiä rekrytointi@terveystalo.com, niin otan sinuun yhteyttä.

Tervetuloa työterveyshuollon näköalapaikalle moderniin lääkärikeskussairaalaamme!

Titta Luoma-Kohtala
aluejohtaja
p. 040 189 9248
titta.luoma-kohtala@terveystalo.com


Terveystalo on Helsingin pörssissä listattu julkinen osakeyhtiö, jolla on vahva suomalainen omistus. Terveystalo on liikevaihdoltaan ja verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon palveluja yritys- ja yksityisasiakkaille ja julkiselle sektorille. Vuonna 2018 valtakunnallinen verkostomme kattoi noin 180 toimipaikkaa eri puolilla Suomea. Toimipaikkaverkostoa täydentävät ympäri vuorokauden saatavilla olevat digitaaliset palvelut.

Vuonna 2018 Terveystalossa asioi 1,2 miljoonaa yksittäistä asiakasta. Lääkärikäyntejä tehtiin noin 3,5 miljoonaa. Terveystalossa työskentelee yli 10 000 terveydenhuollon ammattilaista, joista noin puolet toimii itsenäisinä ammatinharjoittajina. Terveystalon palveluilla on Avainlippu-tunnus ja yhtiö on Suomalaisen Työn Liiton jäsen. www.terveystalo.com

TERVEYSTALO on savuton työpaikka.
YhteystiedotTitta Luoma-Kohtala
aluejohtaja
p. 040 189 9248
titta.luoma-kohtala@terveystalo.com
Työpaikan osoite65300 VAASA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaa20.08.2019, 1.6.2019
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.10.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.terveystalo.com
Ilmoitus jätetty19.08.2019
Ilmoitusnumero10066429
Työnantajan viite6303

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

30 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin