Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

F2F-varainhankkija / Feissari

Suomen varainhankintatoimisto Oy Lahti

Hei sinä sanavalmis ja positiivinen maailmanparantaja!

Haetko joustavaa ja merkityksellistä työtä reilulla palkalla? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi feissarimme ja tärkeä osa Amnestyn toimintaa!

Haemme nyt uusia kasvoja ammattitaitoisiin ja energisiin tiimeihimme Lahteen, Turkuun, Tampereelle, Jyväskylään, Ouluun, Porvooseen, Lohjalle, Saloon, Raaseporiin, Riihimäelle, Hämeenlinnaan, Kouvolaan, Mikkeliin, Varkauteen, Kuopioon, Joensuuhun, Vaasaan ja Kokkolaan.


Mitä feissarin työ sisältää?
Feissarin tehtävänä on kohdata ihmisiä keskustassa kadulla tai eri asuinalueilla ja antaa heille mahdollisuus tukea työtä naisten ja tyttöjen oikeuksien puolesta. Työssään feissari vetoaa ihmisiin tavoitteenaan saada heidät sitoutuneiksi Amnestyn kuukausilahjoittajiksi.

Feissarit työskentelevät 5-6 tuntia päivässä ma-pe. Voit valita joko keskustassa tehtävän päivävuoron klo 10-16 tai ovelta ovelle tehtävän iltavuoron 15.30-20.30. Työ on tuntipalkallista (12€/h + 15%:n iltalisä klo 18 jälkeen). Toivomme, että voit sitoutua vähintään kolmeen työvuoroon viikossa.

Työ ei vaadi aikaisempaa työkokemusta, mutta rohkea ja iloinen asenne on hakijalle edellytys. Koulutamme työhön perusteellisesti, ja tiimeissämme ei kenenkään tarvitse jäädä yksin. Feissarina pääset osaksi ammattimaista järjestövarainhankinnan työyhteisöämme.

Tarjoamme sinulle:
- 12€/h tuntipalkan.
- Mukavat ja rennot työkaverit (takuulla!)
- Haasteellisen mutta palkitsevan ja sosiaalisen työn merkityksellisten asioiden parissa.

Sovellut työhön jos olet:
- Sitoutunut Amnestyn arvoihin.
- Mainio tyyppi.


Mikä Amnesty?
Amnesty International on kansainvälinen ihmisoikeusjärjestö, jonka tavoitteena on maailma, jossa Yhdistyneiden kansakuntien ihmisoikeusjulistuksessa lausutut oikeudet ja vapaudet toteutuvat kaikille ihmisille.

Amnestyn tehtävänä on tehdä ihmisoikeudet tunnetuiksi, tutkia vakavia ihmisoikeusloukkauksia sekä kampanjoida niitä vastaan kaikkialla maailmassa. Järjestöllä on ollut merkittävä rooli kidutuksen kieltämisessä kaikkialla maailmassa, kansainvälisen rikostuomioistuimen perustamisessa ja kuolemantuomion käytön merkittävässä vähentymisessä. Vuonna 1977 Amnesty International sai Nobelin rauhanpalkinnon.

Lisää tietoa: www.amnesty.fi

Lähetä meille avoin hakemus ja CV osoitteeseen rekry@svht.fi tai täytä tällä sivulla oleva hakulomake. Käsittelemme kaikki hakemukset kahden viikon kuluessa ja vastaamme kaikille hakijoille.
WWW-osoitehttp://svht.fi
YhteystiedotJanne Räikkönen
rekry@svht.fi
040 7009963
Työpaikan osoite15100 LAHTI
Palkkaus12€/h sekä iltalisät klo 18.00 alkaen
Työn luonnekesätyö
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaa01.10.2019, tai sopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö, klo 10.00-16.00 tai 15.30-20.30
Työn kesto1 - 3 kk
Haku päättyy30.09.2019
Jätä hakemusrekry@svht.fi
Ilmoitus jätetty11.09.2019
Ilmoitusnumero10096819

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

12 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin