Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja (konsultoiva)

Suonenjoen kaupunki Suonenjoki

Varhaiskasvatuksen erityisopettajamme (laaja-alainen/konsultoiva) siirtyessä määräajaksi 1.8.2019-31.7.2020 muihin tehtäviin, etsimme hänelle sijaista.

Suonenjoen varhaiskasvatuksen palvelualueen kokonaisuus muodostuu neljästä päiväkodista ja perhepäivähoidosta. Yksityistä palvelua Suonenjoella tarjoavat yksityinen päiväkoti ja ryhmäperhepäiväkoti sekä muutama yksityinen perhepäivähoitaja. Esiopetus on järjestetty pääosin varhaiskasvatuksen toimintana kunnallisissa päiväkodeissa. Lapsia varhaiskasvatuksen piirissä on kaikkiaan n. 300.

Tarjoamme sinulle monipuolisen itsenäisen tehtävän lisäksi nykyaikaiset työvälineet ja työskentelytilat. Et kuitenkaan joudu toimimaan yksin. Lisäksesi meillä toimii toinen varhaiskasvatuksen erityisopettaja, joka on sijoittunut integroituun erityisryhmään. Tukea tehtävääsi tulet saamaan myös varhaiskasvatusjohtajalta, päiväkotien johtajilta ja osaavalta henkilöstöltämme. Tehtävään valittava henkilö toimii myös asiantuntijana varhaiskasvatuksen johtoryhmässä.

Suonenjoen kaupungin varhaiskasvatuksen erityisopettaja osallistuu yhdessä henkilöstön ja monialaisten toimijoiden kanssa tukea tarvitsevan lapsen kehityksen ja oppimisen tuen suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin. Lisäksi hän tukee osaltaan henkilöstöä pedagogisen toiminnan suunnittelussa ja toteutuksessa sekä osallistuu yhteistyössä päiväkodin johtajien kanssa pedagogisen toiminnan kehittämiseen varhaiserityiskasvatuksen osalta.

Varhaiskasvatuksen erityisopettajan tehtävänä on myös tukea ja ohjata perheitä ja varhaiskasvatuksen henkilökuntaa lapsen kasvuun ja oppimiseen liittyvissä asioissa, havaita lapsen tuen tarve riittävän varhain, osallistua tuen suunnitteluun sekä olla mukana tehostettua tai erityistä tukea tarvitsevien lasten asioissa.

Odotamme työntekijöiltämme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja suhteessa lapsiin, huoltajiin ja työyhteisön jäseniin. Arvostamme innostunutta kehittävää työotetta.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Kelpoisuusehto: varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen varhaiskasvatuksen erityisopettajan kelpoisuus.

Työsuhteen alussa käytetään työehtosopimuksen mukaista koeaikaa, joka tässä tapauksessa on kuusi (6) kuukautta.

Tehtävään haetaan sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta: www.kuntarekry.fi 28.7.2019 klo 23:00 mennessä.
WWW-osoitehttp://www.suonenjoki.fi
YhteystiedotVarhaiskasvatusjohtaja Jaakko Roitto, p. 044 758 1404, jaakko.roitto@suonenjoki.fi
Työpaikan osoiteKeskuskatu 3, 77600 SUONENJOKI
Palkkaus2630,71 €/kk
Työ alkaa01.08.2019, 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk
Haku päättyy28.07.2019 klo 23:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/241027/fi_FI
Ilmoitus jätetty17.06.2019
Ilmoitusnumero10004299
Työnantajan viite241027

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

31 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin